Aynil710 Kizlar iyi aksamlar 25. Haftaya girdim birkac gundur cok az hareket hissediyorum seyirme gibi ya da bagirsak hareketi gibi oncesine kadar cok guzel hareket hissediyordum neden boyle oldu ki basina gelen avr mi ?
Nesonunbeybi Aynil710 aynı haftalardayız benim de bir günüm bir günümü tutmuyor bi gün dışarıdan eşimle görüyoruz bi gün tüm gün elim karnımda bekliyorum normalmiş ama endişelenmeyin çok çok rahatsız ederse bu durum doktorunuza danışın
Srp53 Aynil710 o haftalarda böyle durumlar çok oluyor 28 ve sonrasında daha net ve düzenli hissedersiniz.
Aynil710 Srp53 cok teşekkür ederim 20/24 e kadar guzel hisswdiyordum simdi hic olmayinca endise ettim
Srp53 Aynil710 bana da öyle olmuştu hatta tam yeniden başlamıştı 27. Haftada tekrar olmuştu bu sefer takmadı öncesinde de aynı şeyi yaşadığım için şimdi 29 olduk daha net ve düzenli merak etmeyin bir sorun yoktur. Atak falan yaşıyorlar o haftalarda o yüzden durgunluk haftaları 😀 büyüyor annesi ❤️
Aynil710 Srp53 ayy el kadarsiniz ataklari nerden biliyorsunuz ya cok degisik😅😅 Cok sagolun biraz icim ferahladi cikolata tatli seker yiyip yatmaktan sekerim yükselecek😅😅
Srp53 Aynil710 yok yok yemeyin öyle şeyler 😀minnoşkolar her şeyi bilir anneyi endişelendirmeyi de iyi bilirler 😀