blackeagle dilaradoyan kızımın adı İlay Türk kökenli bir isim ülkenin en güzel kızı demek🥰 şimdi yine kızım olcak Mihra koycaz inşallah 🌸
Urazakininannesi Rabbim hepimizin evlatlarına hayırlı ömürler versin inşallah. Kızımın adını Umay Aykız 🎀 koyduk inşallah sağ salim kucağımıza alırız 🩷
Gsgsgsgsgs Bizde çok kararsızız dila hanım filmi ve müziğinden etkilenip dila koymak istedik ama Umay ve Almila da çok hoşumuza gidiyor
Busetacir dilaradoyan ben 🤍Beren🤍 koyacağım, Almila da istedim ama eşim pek beğenmedi. Gökçe de aşırı tercih ediliyor diye istemedim. Begüm de güzel mesela. İlk aklıma gelenler bunlar
Prenseslerim_ Salihaa16 iyiki var ALLAH razi olsun bilgilendiriyor hemde en dogru bilgilerle google de yazan cogu sacmaliklar gibi degil
Donaldvetomris Sfk ben de tomris koyacağım kısmet olursa bekarliğimdan beri ortalama 10 yıldır bu isim ile yanıp tutuşuyorum çok şükür nasip olacak koymak 💜
dilaradoyan Donaldvetomris Allahım ne güzel nasip etmiş. Sağlıkla kolaylıkla kucağınıza alın inşallah
Donaldvetomris dilaradoyan çok teşekkür ederim inşallah hepimiz sağlıklı şekilde kucağımıza alırız yavrularımızı 💜💜
Salihaa16 Prenseslerim_ tartısmak icin soylemedim ki sizinle. Sadeve her isim konusunda bayan elestiride bulunuyor yani sanki boyle isnana kotu hissettiriyor gibi oluyor sadece. Bunu soylemek istedim. Herkes istedigi ismi koyabilir anlamı kotuyse de kisi biliyordur zaten bunu
Prenseslerim_ Salihaa16 yok asla tartismak istemem heleki bu uygulamada .bazilari bilmiyor canim valla bak google de yazan hepsi dogru degil.RABBIM hepimuze saglikli evlatlar gözelnisimler koymayi nasip etsin. Sen hanhi isimleri düsünüyorsun ?
Salihaa16 Prenseslerim_ amin insallah 🙏 daha cinsiyet bu gun belli oldu. Ayça ela ya da rana begeniyorum ama eşimle anlasamıyoruz isim konusunda onun icin su an kesinleşmiş bir sey yok aklımızda
9903 fatsfats-92 dolunay ismi ilk defa duydum ama o kadar güzel geliyor ki huzur verici gerçekten çok güzel.bir isim 🥰
fatsfats-92 9903 Teşekkür ederim Türkiye de 2500 kişide vardı biz koyarken nadir bi isim herkezde beğeniyor 🥰