dilaradoyan Kızlarınızın ismini ne koymayı düşünüyorsunuz? Ya da beğendiğiniz kız isimleri neler? Türk kökenli isimler olsun istiyorum mutlaka. Önerilerinize ihtiyacım var.
Gkc123 dilaradoyan bizim Bilge Tomris be Gökçe Umay olacak kısmet olursa hepsi Öztürkçe olacak🥰oğlum da Göktuğ
dilaradoyan susam_18 öztürkçe değil Türk kökenli 😂 kızımın adı duru. Günlük dilde kullanılan türden bir isim istiyorum ikinciye de
Merveemctgcl dilaradoyan benim kızımın adı da Duru 😍 ortada ikinci çocuk yok ama olursa ve kız olursa ne koyarım bilmiyorum
Donaldvetomris Sfk ben de tomris koyacağım kısmet olursa bekarliğimdan beri ortalama 10 yıldır bu isim ile yanıp tutuşuyorum çok şükür nasip olacak koymak 💜
dilaradoyan Betuleva birce’de güzel bir isim aslında hiç düşünmemiştim. Listeme eklendi teşekkür ederim ☺️
dilaradoyan Kokusuburnumda çok yakın ahbabımın kızlarının ismi. Koyamam o yüzden ama bilge düşündüğüm isimlerden ☺️
Minnaksever dilaradoyan ilk kızım gülce ikincisi de Gökçe olcak nasipse ama akça’yı da beğeniyordum tabi uyumlu diye 😁
Mftninanasi Minnaksever ben de gülce koymayı düşünüyorum kızınızın huyu suyu nasıldır efenimmm rahat bi bebeklik geçirdi mi 🥰