lilyum_ Nurrrr10 ben kendim yapmayı planlıyorum. Malzemeleri sipariş ettim gelince hemen başlayacağım inşallah. Model olarak da bunu düşünüyorum
Edda112 lilyum_ merhaba hangi malzemeleri aldınız bunun için. elim becerikli ama böyle bir şey daha önce çalışmadım yapabileceğimi düşünüyorum çok hoşuma gitti ☺️
Aryayldz QueenMomm yaptırmadım bu şekilde hazır aldım istoç tan ve çok daha uyguna geldi. İnstagramda çok araştırdım çok pahalıya geliyordu. Pleksi isimlikte yaptırdım kapı süsü ve takı yastığına.
Aryayldz Aysenur_0046 forum sayfasına dönün soldaki üç çizgiye tıklayıp resim yükleyi seçin. Ardından kopyalayıp buradaki mesaj bölümüne yapıştırın.
bengu_10 Edda112 bende yapıyorum yapan birinin söylemesi daha iyi olur dedim naçizane fikrim tabiki 25 cm kasnak Punch kumaşı Punch iğnesi (içinde üç boy olanlardan alırsanjz ince iple de yapabilir siniz) Punch ipi Yeterli 😊🌸
lilyum_ Edda112 22 cm çaplı vidali kasnak Punç kumaşı Guaj veya akrilik boya Normal dikiş ipi ve iğne Bu model punç modeli degil hepsi iğne ile yapılıyor punc ignesi almanıza gerek yok bengu_10