ayyuzlu99 dora2110 canım bence pik çünkü herkesin piki farklı koyulukta. ya yarın kesin pik olur ya da silikleşir bugünü değerlendir
dora2110 Uygulamada 10 aralık çatlama gözüküyo ama emin olamadım bazı tartışmalarda iki çizginin de aynı koyulukta olması gerekiyo yazmışlar ama dünden daha koyu olduğu bariz belli ayyuzlu99 _34Merve
Anneoluyorumhello dora2110 benımde bu şekilde oldu pik kopkoyu olmadı şuan hamileyim bu şekilde olan pik ile 😇değenlendirin her ihtimale karşı sizde
_34Merve dora2110 bugünü değerlendir gece ya da sabaha daha koyulasabilir hatta 10 a doğru testi tekrarlayn
SalihaHakanetin Cimcime30 kendimin kini bu başlık altına nasıl yükleyebilirim resmini acaba yardımcı olurmusunuz bana
Anneoluyorumhello Cimcime30 pik olabilir herkeste kopkoyu olmuyor bu kadarda olabilir değerlendirin bence 🤩
dora2110 Cimcime30 aynı gibi benimkiyle denemekten zarar gelmez yine de test yapmaya devam edicem ama ya
dora2110 SalihaHakanetin google dan mutlu resim diye yazıp ordan kopyalayıp buraya yapırtıabiliyosunuz
dora2110 Anneoluyorumhello ayy böyle hamile haberleri alınca çok mutlu oluyorum inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız çok aminn
Anneoluyorumhello dora2110 inşallahh herşey gönlünüze göre olsun😇 hatta ben de şüphelendim geç yumurtalama olabilir diye hergün yapmaya devam ettim daha silik çıktı adetime 4 gün hala ki Teste pik kopkoyu çıktı ondan şüphelenip gebelik testi yapmıştım
dora2110 Anneoluyorumhello darısı başıma inşallah iki kaybım var geçen ay denedik olmadı ilk defa ovulasyon testi deniyorum hiç bilgim yok bu ovulasyon hakkında