Elifi5454 Kızlar selam 40+4 deyim dün doktorum çatı muayenesi yaptı sıyırma yaptırdığını be bebeği uyardığını söyledi bu şekilde uyarı dan sonra doğumu başlayan var mı
nisanela Elifi5454 ayy bende bugün oldum 40+2 aynı dediğiniz gibi sıyırma yaptgını söyledi nen cok acı çekince korkunca merak etme doğum anında böyle değil mua bu kadar acımayacak dedi acaba öyle midir yada benim mi canım cok tatlı sizin masıl geçti muayeneneiz ??
Elifi5454 Hilalcanim Hilalcanim ay inşallah çiçeğim eğer kendi sancım olmazsa pazartesi suni sancı deneyeceğiz umarım dediğin gibi olur 🥹💖
nisanela Elifi5454 ay masallah ne güzel ben cok kastım herhalde yada canım cok tatlı bilmiyorum Rabbim kolay doğumlar nasip etsin tüm gebelere🥰
Hayalimilay Elifi5454 Gözünüz aydın sağlıklı,sıhhatli,uzun ömürlü ve hayırlı bir evlat olsun inşallah 🌸 Nasıl geçti doğumunuz?Normal mi yaptınız?
Elifi5454 Hayalimilay evet normal yaptım kesi yok yırtık yok 🥹 bebek çıkarken sıyrık olduğu için doktor 2 tane dikiş attı o kadar 💖
Busra525 Tebrik ederim Allah hayırlıca büyütmeyi nasip etsin inşallah. Doğumun başladığını nasıl anladınız sancılardan mı yoksa su gelmesinden mi. Birde ilk sancılarınız nasıldı doğumun başladığı anlaşılıyor mu
Elifi5454 Busra525 ama abartıldığı gibi bir durum söz konusu değil kesinlikle korkma sadece kendi sancın başlaması için yavaş yavaş veriyorlar serum yoluyla kendi sancın başladığı an suni sancı vermeyi kesiyorlar