Htccndn mervedmrcn Tuvalete bende telefonla giriyorum o alışkanlık olmuş bide keyifli oluyor 😂 ama banyoya girmek tuafıma gidiyor 😂
Htccndn Guzelanne56 ahahaha 😂😂 yok canım önemli değil ya tabiki kimsenin özeli yoktur ama bende gıcık olurum telefonumun kurcalanmasından 😂
Htccndn birkizannesi21 ahaha işte değişiyor demekki kişiden kişiye kimisi sevmiyor bende tuvalete girdiğim zaman 5 dakikada çıkıyorum bende fazla kalamıyorum bebekten dolayı ama yinede telefonu alıyorum yanıma 😂 duşta bile artık 5 dakika kalabiliyorum 1 saat duşta kalan insandım 😒
Enfal_06 Htccndn amin inşallah ben çoğu zaman gidip kapıda bekliyorum çıktığına da orda oturduğunada pişman ediyorum diğer gün aynı 😂😂
Htccndn Mejsa Benim tuafıma gidiyor sadece 😂 eşim 20 dakika wcde 30 dakikada banyoda kalıyor 😂 banyodan şikayetçi değilim ama lavabodan şikayetçiyim 😂 bizde birbirimizin şifresini biliyoruz ama ben kurcalamam telefonunu
Mejsa Htccndn ortada ciddi bir güvensizlik problemi ya da absürt bir olay olmadığı sürece bence çok mesele değil ama sırf telefonla oynuyor diye o kadar vakit geçiriyorsa lavaboda rahatsız olurdum evet yani çık işini dışarda hallet onun yeri orası mı be adam 😅😅
Htccndn pinarrcc Bende şifresini bilirim oda benimkini bilir ama kurcalamayız benimkide heryere telefonla giriyor 😂
Htccndn seyma0661 o zaman yarın bende telefonla giricem ama çocuktan dolayı en fazla 5 dakika duşta kalabiliyorum 😂
ibcmom biz de telefonla giriyoruz, reels askı 😂 ya ailesinin evi alaturka tuvalet yine de telefonla girip 10-15dk duruyor 😂 alışkanlık ya, çık dediğimde cıkıyorsa sorun görmüyorum ben devamkeee sjhsksnd
Htccndn ibcmom Canım tuvalete hepimiz artık telefonla giriyoruz 😂 reelslere felan bakmadan duramıyoruz bana banyo biraz tuaf geliyordu artık oda gelmiyor 😂
Htccndn Mejsa Kız hiç sorma bir ara altıma yapacaktım 😂😂😂 sinirimden gülüyorum en son dedim çık artık dedim ya 😂
Patito__ Htccndn heryere telle gider :) yapisik ikizi :) Ama hep ortaliktadir yani ole gizlemez Sifrelerini bilirim Bu arada banyo yaparken bende telimle girerim elektrikler kesilir die korkuom :)
Htccndn Patito__ Benimkininde yapışık ikizi kumam 😂😂 benimkide gizlemiyor şifresini felan bilirim ama kurcalamam yani bana tek şet banyo tuaf geliyordu ama artık oda gelmiyor 😂
Enfal_06 Liddle_mom benim eşime güncelleme ne zaman gelir 😂telefonuyla aşk yaşıyorda vay be telefona bakmayan erkek mi varmış 😂
Ftmnnr Htccndn banyo tadilata gircek diye dokunmiyoz banyoya ustayı bekliyor banyo ( usta benim babam )😂 işlerden fırsat bulursa gelip yapacak su ara
Patito__ Htccndn yani bnada ill garip geliordu sonra alistim kabullendm :) İstedgm zmn bakarm zten gece hep yanmda Yapacak adm baska tel alir ypr zten kimseye engel olamazsin. Kollamaklabolmaz o isler. Oyuzdn ben takmiorm istiosw telle yatsin ki bazen onuda yapio hauzhshshzh