Fundaaaa46 Htccndn yani müzik açtığında sadece ama anlayamadım uyurlarken zaten bakabilirsin birşey sakladığını düşünüyorsan 😂
Htccndn Fundaaaa46 Birşey sakladığını düşünmüyorum ama tuafıma gidiyor sadece zaten telefonunuda kurcalamam bilir huyumu
12betul Htccndn ama belki alışkanlıkta yapmıştır şimdi hakkına da girmek istemem 😅 cidden kimi insan da bağımlısı işte telefonun bi halt olmasa da
Birbenbirbebek Htccndn ya banyo değil de ben de tuvalete telefonla giriyorum eşim de bunu sorun ediyor ee 5 dk tuvalette canım sıkılıyor bir şeylere bakıyorum yani cok bunaltıcı bu durum 😂
Htccndn Birbenbirbebek Tuvalete girerken bende alıyorum yanıma reels felan izliyorum ama banyoa girerken hayatta almam 😂
Yogurtlupilav Htccndn ben de giriyorum o da girer. Güveniniz tam ise sorun olmaz , şüpheniz var ise sorun banyo fln değil konuşup sormamanız olabilir..
Ftmnnr Htccndn bitse de isinsam diyorum sonra suyun sıcaklığından çıkması da gelmiyo insanın değişik işte 😂
Minnaksever Htccndn ben telefonla girerim bana kızar nemleniyo diye 🤣 ama hiçbir sebebim yok alışkanlık sadece hep yanımda olduğu için elim öyle gidiyoq
Htccndn melike1-2 Benimki müzik açmıyor yani ben müzik sesi duymuyorum bana tuaf geliyor sadece duşa telefonla girmek herkesin kendi tercihi tabiki ☺️
Htccndn mcansu Müzik açmak için alsa neyse ben müzik sesi duymuyorum 😂 wceye hepimiz giriyoruz telefonla artık 😂
seyma0661 Htccndn ben sürekli telefonla gidiyordum eşim de benden alıştı artık o da işi uzun sürecekse telefonla giriyor 😂😂