Deleted33000 sacmalamakizim benim erkek kardeşim de şarkı eşliğinde duş alır cinlerle beraber mi yikaniyosun derim evet parti yapiyoz der biz korkarız öyle şeylerden 🤭🤭🤭
Htccndn 12betul Canım benimki internetin kurdu olmuş herşeyi bilir benimki birşeyde açmıyor belki açıyorsada ben duymuyorum bilmiyorum 😂
12betul Htccndn ama belki alışkanlıkta yapmıştır şimdi hakkına da girmek istemem 😅 cidden kimi insan da bağımlısı işte telefonun bi halt olmasa da
xJade Htccndn Herkes banyoya telefonla girmiyor mu ya 😀 Son ses müzik eşliğinde duş harika oluyor. 🤦🏻♂️🥰
Deleted33000 xJade yooo ben girmem kaynanamda üst katimda oturur merdivenleri benim banyo caminin yanında gelen geçen dinler atık müziği 🤣🤣🤣
Deleted33000 Htccndn evet kız şaka Maka sen hamilesin hele girme müzikle bırak kocalar girsin müzikle
Elis77 Benim eşim sadece WC ye gideceği zaman telefonunu alır zaten telefonda ne yaptığı belli maç tarihlerine bakar bir oyun var onu oynar o kadar başka bir şey yaptığı yok şifresini de bilirim ama kurcalamışlığım yok
Htccndn Elis77 Wceye girerken hepimiz artık telefonla giriyoruz 😂 bende şifresini bilirim ama kurcalamam dediğin gibi
Ftmnnr Htccndn ben duşa telefona giremem vallahi zaten evde doğalgaz yok titreye titreye zor duş alıyom bir de telefonmu bakcam 😂
Ftmnnr Melosum34 keyfi bilir ister anasını ister arar mısın Ben kafada bitirdikten sonra isterse kapıda yatsın 🤷