Sosyalbiri strese bağlı faktörlerle 22 haftalık iken erken doğumum başladı. hastaneye 6 cm açıklık ile gittim kese patlamamıştı ama bebeğin ayakları vajene sarkmıştı. Hastanede hemen kasılmayı durdurucu ilaçlar yaptılar ve kasılma durdu. 72 saat kasılma tekrarlamayınca bir karar vermem gerektiği söylendi. Ya keseyi patlatacaklardı bebek direkt dışarı çıkacaktı ve çok erken olduğu için direkt kaybedecektim ya da ameliyata alacaklardı bebeği keseyi patlatmamaya özen göstererek içeri geri itip rahim ağzına da dikiş atacaklardı. bu şekilde 6-8 hafta dayanabilirse hayatta kalma ihtimali olabilirdi ama kese dışarıyla temas ettiği için koryoamyonit olma riskim yüksekti ve bu durum hayatıma mal olabilirdi. İkinciyi seçmemeni tavsiye ederiz dediler ama ben denemek istedim. Ameliyat başarılı geçti ama koryoamyonit riskim olduğu için beni taburcu etmediler hastanede damardan antibiyotik verip gün aşırı da enfeksiyon değerlerime bakıyorlardı. 3 hafta sonunda birden ateşim çıktı enfeksiyon değerlerim yükseldi koryoamyonit olduğumu söyleyip acil sezaryena aldılar.