Tictack spinalin etkisi geçmeye başladığında direkt ağrım başladı. hem sancım vardı hem sezaryen yerinde yanma şeklinde ağrım vardı. ağrıdan öğürmeye başladım, öğürdükçe yara yerim kasıldı daha çok ağrım oldu. hemşireler başıma toplandı doktora söylediler çok öğürüyor dikişlerine bir şey olmasın dediler, ağrı kesicili serum taktılar ama hiç işe yaramadı. biraz zaman geçince başka bir serum taktılar, galiba içinde narkotik bir ilaç vardı ağrımı hiç azaltmadı ama kafam biraz güzel oldu ağrıyı çok fazla umursamamaya başladım, öğürmem geçti, ara ara uyukladım 2 saat sonra spinalin etkisi tamamen geçti beni kaldırıp yürüttüler. oldukça acılıydı ama yürüttükten sonra kalçadan ağrı kesici yapmaya başladılar o ağrımı gerçekten azaltıyordu. yanımda annem vardı hepimizi sezaryenle doğurmuş ona bunu bi kere yaşayıp nasıl 2 çocuk daha doğurmaya cesaret ettin dedim. o da unutuluyor kızım dedi. gerçekten unutuluyormuş şimdi doğumum yaklaşıyor yine sezaryen olacağım ağrıyı düşünmüyorum da sütüm hızlı gelecek mi diye düşünüyorum 🤔 gerçi koryoamyonit olup acil sezaryene alınmıştım rahmimdeki enfeksiyon karnıma yayılmıştı uzun süre hastanede kaldım damardan antibiyotik aldım o yüzden de bu kadar acı çekmiş olabilirim belki bu sefer daha kolay olur diye umutluyum