Merhaba 10 gün önce spinal ile sezeryan dogum yaptim. Öncelikle henüz dogum yapmamis olanlar lütfen okumasın etkilensin istemem cünkü herkesin hikayesi farklı daha kolay atlatabilirsiniz. Benim gibi spinal ile dogum yapmis olanlara sormak istiyorum, ameliyattan cikinca yavas yavas bacaklarimi hissetmeye basladim kendime gelmeye başlayınca ameliyat yerimde ağrı hissetmeye başladım, hemşirelere ağrı başladığını söyledim ama bana tamamen spinalin etkisi geçmesi gerektğini ondan sonra ağrı kesici yapacaklarını söylediler, dakikalar geçtikçe ağrı arttı yanma olmaya basladi kızgın atesle yaniyordu sanki ameliyat yerim hic durmadan, sonra serumdan agrı kesici verdiler o yanma başlayalı 15 dk olmuştu ilac etki etmesi derken 40 dk o yanmayı çektim devamli ahladım her saniye zulum gibiydi ölecegim sandım. Diğer sezeryan olan arkadaslarıma sordugumda böyle bi aci yasamadıklarını söylüyorlar direk agrı kesici yapıldığını söylüyorlar, doktorum ise spinalda uyuşma tam geçmeden kimseye ağrı kesici yapmadıklarını herkesin bu acıyı yaşadığını ama benim acı eşiğim çok düşük olduğu için benim dayanamadığımı söylüyor. Hatta sen buna dayanamadıysan normal doğum yapamazmışsın zaten diyor. Agrı kesiciden sonrada hareket ettikçe tabiki ağrı oldu ilk kalkış yürüme vs çok zordu ama o ilk acı gibi dayanılmaz değildi hareket etmeyince duruyordu acı. İlk bi hafta her harekette bıçak saplanır gibi kaldım hareket edemedim çok zordu ama gün geçtikçe azaldı. Sizinde böyle oldu mu? Spinal etkisi geçince benim gibi dayanılmaz bi yanma aci yaşadınız mı yoksa direkt agrı kesici mi yaptılar?