Pinar06- sendekimsinnn 3-4 gün sürdü ilk gün çok ağrılıydı ovülasyon testi yaparak ilişki takibi yaptım
sendekimsinnn ogul_can birde son olarak adetiniz 5-6 gün sürdü dediniz ya birden bittimi yoksa hiç sonrdan kahverengi lekelenmeleriniz oldumu
ogul_can sendekimsinnn kürtaj dan sonra tamamen sıfırlandı 😄 40 gün sonra falan adet olursun dediler olmadım 52 gün bekledim kan verdim betam tekrar yükselmişti ve hamilelik var dedi doktor
imcakir Kevser_1 zararını gördünüz mü, hemen hamile kalmanın. Biz 3 ay beklemeyi düşünüyorduk ama olaylar farklı gelişti adet sonrası başlanmış bulunduk korkuyorum
imcakir ogul_can zararını gördünüz mü, hemen hamile kalmanın. Biz 3 ay beklemeyi düşünüyorduk ama olaylar farklı gelişti adet sonrası başlanmış bulunduk korkuyorum
imcakir ogul_can hayırlısı olsun. bizde 3 adeti bekleyecektik ama ilk adetten sonra bıraktık inşallah tekrar aynı şeyleri yaşamayız..
sendekimsinnn ogul_can canım bişey soracağım sana mesela düşüjten hemen sonra hamile kaldın ya hesaplamayı nasıl yaptın yani bebeğin haftasını hangi tarihe göre hesapladın
ogul_can sendekimsinnn evet orası biraz değişik oldu her doktora gittiğim zaman sordular son adet tarihimi bende düşük sonrası hiç adet görmedim diyordum sonra doktor bana şu tarih dedi galiba ultrason a göre hesapladı canım