Birbenbirbebek Streslendim sinirlendim ağlama krizi geldi 15. Haftadayız karnımın bir yerine yumruk koymuşsun gibi oldu bir anda ve kasıgım da adet agrısı gibi agrı var sakinim suan sadece istemsiz bir ağlama var yatıyorum uzanıyorum ama ne agrı ne de yumru geçiyor
Minat9496 Birbenbirbebek sanırım rahmini de kasmissin bagirma çağırma da olmuşsa. . Uzan dinlenmeye devam et canım.. derdin neyse de Allah dermanını versin insllah, üzme kendini
Birbenbirbebek Minat9496 yedirememişlik hissi var içimde onun siniri ama çokta bağırmadım böyle bir sanki cok idrara sıkışmışım gibi ama yok
Hasret72 Geçenlerde bende de oldu sinir den patlıcak gibiydim, karnıma ağrı girmeye başladı sonra uzun süre geçmedi. Üzüntü direk etkiliyor dikkat et. Boşver hiç bişi senden bebekten önemli değil sadece böyle düşün
Birbenbirbebek Hasret72 elbette sakinleştim ama geçmedi bir de o yumru gibi olan yerde yanma hissi var ben mi abartıyorum acaba ama vallahi de yanıyor
Hasret72 Birbenbirbebek Hastaneye görün bence başka birşey de olabilir. Sinirli anınıza denk gelmiş te olabilir
Birbenbirbebek Linosko1 sakinleştim teşekkür ederim ama suan karnımın o yumru olan yerinde yanma hissi var agrı geçti