Sinemmm_23 Arzu1616 23 haftalik hamileyim benimde cekti canim yedim ama cok kotu oldum asiri siskinlik yapiyor bide mide bulantisi
Annegibi2006 Arzu1616 etli çiğ köfte ise evet zararlı ama diğeri bulgur sonuçta sadece temizliğinden emin olduğunuz yerden yemeniz yeterli bence
Rbdrmx Ya nefsi korlicek kadar yesek yeterli bence yani çok fazla diilde etsiz ya zaten etli yenmesi onerilmiyordaa
Deleted33000 Rbdrmx bende çok seviyorum çiğ köfte arada birde yiyorum (haftada bir gibi)😂😂😂😂umarım bişey olmaz
Rbdrmx Deleted33000 bende haftada bir yiyorum Dr um etsiz yediğin için içinde bulgur var yiyebilirsin demişti haftada bir falan 🤗
Arzu1616 Annegibi2006 Aslında babam yapabiliyor çok güzel de işte Biraz zahmetli olduğu için kıyamıyorum ona söylemeye
MervEslinArden Arzu1616 Etsiz Çiğköfte sıkıntı yapmaz, kızımda doğurana kadar hergün abartısız yemişimdir
Arzu1616 MervEslinArden Ama bazıları zararlı diyor Ben de o yüzden kararsız kaldığım için Buraya yazmak istedim
Pelnztrk Arzu1616 abartmamak kaydıyla yee kızzz bulgurdan yapılıyor sonuçta ne zararı olcak 😂 sadece dışarıda yapıldığı için hazıe olarak geçiyor sınırlamak gerekir
Deleted33000 Rbdrmx ben doktora bile sormadım valla 3.cocuk olduğundan az çok tecrübem var benim korkum tam iştahla yerim bide cikarirsam diye