Songulpyraz Bu doktora giden yada doğum yapan varmı acaba doğum fiyatları ne kadar muayne ücreti 1000 tl ama doğum için fiyat bilgisi vermediler ataköy medicana hastanesinde yaptırıyormuş doğumu fiyat bilgisini olan varmı
Benanne13 Merhaba ben de aynı doktora gidiyorum bana 2 ay önce fiyat verdiler 30.000 normal 36 sezeryan size neden vermediler acaba ki
Gamze96 Şuan 48 bin sezeryan yeni fiyat aldım buraya gitmeyi planlıyordum hoca çok tatlı ama çok zam yaptılar
Heyecanlibekleyis61 Ben daha önce doğum yaptım Eray hocada ama doğum yapan kişi farklı yazıyordu raporlarda. Yine aynı şekilde mi yapıyor acaba bilgisi olan var mı
Heyecanlibekleyis61 habibea123 merhaba hayır hiç bir sorun yaşamadım iletişimde bir sıkıntı yaşamazsınız zaten
habibea123 Heyecanlibekleyis61 neden öyle dediniz ki sadece sekreter numarası var çünkü hoca kendi numarasını paylaşmıyor
Heyecanlibekleyis61 Evet ama istediğiniz her zaman ulaşabiliyorsunuz sekreterine. Ben gece doğum yaptım aradım ve hoca da hemen yola çıktı geldi. Bu konuda sıkıntı yaşamazsınız