av0kado Merhaba kızlar Tüp Bebek tranfer sonrası kasık ve bel bölgenizde sürekli kasılma ve ağrı oldu mu?
busrasya av0kado hiç belirti yaşamadım bu adet değil gebelik belirtisi diyeceğim bir belirti olmadı 7. Haftaya kadar
Leylasiva21 av0kado çok özür dileyerek soruyorum çok şükür bebeğim var ama ablam çocuğu olsun istiyo maddi olarak pek imkanı yok ne kadar bi bütçe gerekiyo
busrasya av0kado bazıları belirti yaşıyor canım ilaçlardan da olabilir diyorlar bunları ayırmak çok zor tüp bebekte
Meryem_461 av0kado Kullanılan ilaçlardan kaynaklı olabilir, bende çok belirti yaşadım, bu defa da olmayacak dedim, ikinci tüp bebeğimizdi, test gününe yakın adet sancısı yaşadım 10.günde erken gebelik testi ile öğrendim. İnşaallah size de nasip olsun
Mucizeler_benimle Ben 5. Gündeyim . Uzun süreli yatmaktan belim ağrıyor o kesin de. Kasıkta batmalar var ara ara . Bazen sızı gibi .
av0kado Ewrem58 Mucizeler_benimle Bende 5. Günümdeyim ayy aynı gün olmuşuz ☺️ rabbim inşallah Güzel haberler almayı nasip eder. 🤲🏻🌺 Benimde batma ve kasılma oluyo. Doktorum sürekli yatma dedi arada küçük yürüyüşler yap dedi. Evin içinde yürüyorum oturuyorum. Siz ilaç olarak ne kullanıyorsunuz?
Mucizeler_benimle av0kado Amin amin hepimiz güzel sonuçlar alalım inşallah 🤲🏻💕 Tabi ki ben de 1 saatten fazla yatmıyorum. Çok su içtiğim için zaten sürekli wc yolundayım . Enox iğne . Progestron iğne. Coraspin. Prognaf. Estrofem . Climara bant. E D vitamin 2 takviye . Sizin ilaçlar nasıl ?
bengonca Benim 2 aşılama 8 başarısız tüp bebek tecrübem var. 9. Tedavimde ikiz kızlarımı kucağıma aldım. Bazı tedavimde hiç belirtim yoktu negatif geldi. Bazı tedavilerimde oram ağrıyor buram ağrıyor diyordum yine negatif geldi. Yani demem o ki ağrının tedavi sonucu ile bir alakası olduğunu düşünmüyorum. Tamamen kullandıkları ilaçlar ile alakalı olduğunu düşünüyorum. Yüreğini ferah tut. Nasibinde var, hayırlı ve sağlıklı ise zaten tutunacaktır. Hayırlı haberler alırsınız inşallah 🌸
av0kado bengonca bende ilaçlardan olduğunu düşünüyorum bazende olmayacak mı acaba diye düşünüyorum karışık ya inşallah amin 🤲🏻🌸 sağolun
av0kado Mucizeler_benimle bende Axeparin iğne, progesteron fitil, Estrofem ve dekort hap ve vitamin kullanıyorum.
Mucizeler_benimle av0kado günde 4 defa fitil 😞 onun kadar zorlayan yok . İnşallah şifa olsun ilaçlarımız🤲🏻
av0kado Mucizeler_benimle sizin ilaçlar bana göre fazla gibi benim 3 fitil var sizde iki iğne var beni en çok zorlayanda iğne y çok yakıyor 😓 inşaallah hayırlı mutlu haberler alırız 🤲🏻🌸
Mucizeler_benimle av0kado Amin canım . Evet iğneler hep yakıyor malesef. Allah çektiğimiz acının karşılığını versin inşallah.
av0kado Leylasiva21 şuan kadar tahmini 98.000 ödedik tahlil ücretleri hariç. Birde herkesin tedavi şekli farklı kimi iki iğne kullanıyor vs. İlaçlar çok pahalı sadece tüp bebek ücreti 60.000 TL bunun dışında embriyo dondurma işlemi vs. Ayrı ücret hepsi maddi manevi çok zor bi süreç Rabbim kolaylaştırsın inşaallah kendiliğinden gebe kalmak nasip olur🤲🏻