Liddle_mom Simdi bu aksama alkol almak icin misafirlerimiz gelicekler onlari ekmek icin cok iyi bir bahaneye ihtiyacim var sizden yardim bekliyorum🤣
huysuz__ Liddle_mom burnuma çok kokuyo, bu aralar midem hassas diyin😁 ya da gebeyim siz içerken canım çeker falan🤷♀️
Alpmom__ Liddle_mom Birden çok hastalandın , kendini hiç iyi hissetmiyorsun hastaneye gidiyorsunuz serum takacaklar 😅😅
Liddle_mom huysuz__ kiz hamileligimi bilmiyolar daha yeni yeni konusmaya basladik tekrardan baska bisey bul 😅🤣🤣🤣ama cok iyiydi kabul edelim
Liddle_mom Bnguuu_102 karnim belli olana kaar soylemek istemiyorum acikcasi biraz sikintili bir hamileleik geciriyorum
Bnguuu_102 Liddle_mom anlıyorum haklısınız hamilelik şüphem var deseniz çünkü karnınız belli olana kadar tekrardan gene gelmek isteyecekler dir
Bnguuu_102 Liddle_mom yada sen hamile olduğunu bilmiyorsun çok aşırı miden bulanıyor hamile olduğunu söylediğin zamanda o zaman hamileymiş ı’m ondan bulanıyotmuş vs dersiniz
Liddle_mom Bnguuu_102 ya bir iki kere tesledik ondan sonra dedik hani olmaz boyle eskiden yakindk kustuk simdi tekara samimi oluyoruz o yuzden cok biseyler belli olmadan hamileligimi konu etmek istemedim
_biranneadayi Liddle_mom Çok sevdiğin bi arkadaşın rahatsızlanmış onla hastaneye gitmişsin durumu kötüymüş yatırmışlar sen de refakatçi kalmak zorunda kalmışsın😅 işe bak
sevaldqn1 Liddle_mom eşim mesaiye kaldı, sehir dışından supriz misafirlerim geldi, midemi usuttum sanırım hastanedeyiz serum alıyorum canim diyeeeebikirsin
Liddle_mom sevaldqn1 esimde bende yazilimciyiz evden calisiyoruz home ofis copsuz uzumuz akrabamiz yok daha gecwn hafta hastalik bahanesiyle ektim 🤣🤣🤣
_biranneadayi Liddle_mom O zaman de ki biz muhafazakarız bu evde namaz kılıyoruz alkol almanızı istemiyoruz☺️