Baharer321 Kızlar doktorumun tavsiyesiyle başlıcam şimdi siz kullandınızmı çok güzel diyorlar memnun kalan varmı bu arada 17 haftalığım daha çok şükür başlamadı herhangi bir çatlak vs ama ben başlıyorum bu hafta itibariyle
user__ezgi Baharer321 ben kullaniyorum su an bir catlama olmadi henuz ama duzenli kullanim gerekiyor bir de dogumdan sonra da en az 2 ay kullanima devam edilmesi gerekiyor deniyor. vucut bir anda gevsedigi icin de çatlak olusmasin diye. genetik diyen de var bilmiyorum ben bebe yagiyla birlikte kullaniyorum 30+4teyiz🙏🏻
Ssdg Baharer321 göbek çıktı mı bende 17 haftalığom fazla göbeğim çıkmadı 😞 bazen büyüyor bazen küçülüyor anlam veremiyorum 😂 bu hafta bende alacağım lierac ve weleda markası arasında kaldım en doğal içerikler bu iki üründe var
04112023 Baharer321 ben üç kutu kullandım. Yinede belirli bölgeler çatladı. Ablam bir kutu kullandı hiç catlamadi tamamen genetik bir durum
Ozzgeonurr07 Baharer321 merhaba. Ben normalde vücut nemlendiricileri kullanıyordum hamile kalınca gebelik için özellikleri olanı alayım dedim. Eczanecimden liearac kremini istedim ama kendisi önerilerde bulundu. Eğer yapında varsa çatlayabilirsin dedi. (Özellikle satışını da yapabilirdi çünkü malum biraz tuzlu bir krem) tavsiye olarak fiyatı da bakımından pek gönüllü olmadı. Onun yerine Bioderma Muslera gibi ürünler önerdi ki Bioderma dan aşırı memnunum inanılmaz nemli tutuyor. Ek olarak yağlar kullanıyorum. Kendisi de çatlamış hatta üzülerek söylüyor kaşıntı olduğunda sertçe keselemiş bu da daha çok çatlamaya neden olmuş asla önermedi dikkat et dedi. Yani uzun lafın kısası çok para verip çatlamakta var işin ucunda. O yüzden daha cüzi miktarlarda çok faydalı kremler yağlar kullanmanızı tavsiye ederim 🌸🤗
Baharer321 Ssdg kuzum karnım biraz çıktı evet dümdüz değil yuvarlak şeklini aldı artık ama hareketlerini hissetmiyorum gebe değilmişim gibi belirtide yok çok şükür maşallah😅
user__ezgi Baharer321 yok ama sabahlari pul pul oluyor benimde🤷🏻♀️ doktorum bol su dedi kuruluk normalmis surekli yaglamak gerekiyo sanirim☹️
Ssdg Baharer321 bende 15. Haftaya kadar çok iyiydim sadece idrar yolu enfeksiyonum vardı tam her şey düzeldi dediğim anda yeniden kasık ağrılarım başladı. Kaşık ağrılarım başlayınca anksiyetem tavan yapıyor 😞😞😞
Gamze_gamze Baharer321 Canım ben gebeliğimin başından beri düzenli olarak lierac kullandım ama yine de ara ara çatlaklarım oldu. Tamamen genetik. Bu arada hakiki orijinal zeytinyağını çok öneriyorlar bulabilirsen sadece onu dene kozmetiğe ne kadar versek de boş bu süreçte
EmelDoga Baharer321 zeytinyağı, Hindistan cevizi yağı, bio oil ve lierac… Hepsini ne zaman aklıma gelse sürüyorum. 25 haftadayız şimdilik bişey yok. Duştan sonra özellikle yağ kullanıyorum, lierac sabahları kullanıyorum. Bakalım ne olacak.