Hndmomy başınız sağolsun sizin adınıza çok üzüldüm. Benimde 28 haftalıkken kesem delinmisti vajinal enfeksiyon sebep olmuştur demişlerdi hareketlerinin azaldığını hissedip doktora gittiğimde kesenin delindigini öğrenmiştim. Hemen üniversitesi hastanesine yatış yapildi tedaviye başlandı .2 gün nst de kalp atışları çok sıkıntılı çıktı belki 4 saate yakın nst de kaldım sonra kalp atışı çok sıkıntı çok acil ameliyata alacağız dediler ve doktor 5 dk bile kaybedemeyiz demişti. Çocuğum günlerce kuvezde kaldı şimdi 4 yaşında ve ben bu sene yeniden gebelik düşündüm
İlk gebeligimde hep kanamalar düşük riski vardi. 2. Gebeliğimde de aynısı oldu kanamalar progestan kullanımı vs ilkine göre daha rahattı ama 10 haftada gittik ki kalbi durmuş . Doktorlar bazen böyle olabiliyor sağlıksız vs olabilir dedi ama ben peşini birakmadim şehir Hastanesi’nde ve üniversite hastanesinde eşimle beraber tıbbi genetik bölümüne kan verdik şuan bütün testler çıkmadı ama bende pihtilasma bozukluğu varmış onu öğrendik mesela gebeliklerimde mutlaka kan sulandirici iğne ve aspirin kullanmam gerekiyormuş.
Sizde mutlaka o testleri yaptırın derim
İnşallah sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin Rabbim.