a-z09 Bu benim ilk doğumum olduğu için doğuma girdiğim zaman hemşireye bebek elbisesi olarak ne vereceğimi bilmiyorum bana yardım eder misiniz çantaya ne katmam gerekiyor
Leylaaa_46 a-z09 hastane çıkış seti oluyor onu veriyorsun . Zıbın , alt üst takım , eldivenden , bere , battaniye, çorap , birde bez koyman lazım . Takımın ince ise altına kapalı alt pijama verebilirsin . Ben altına bir kat daha giydiriyorum
Melisa2907 a-z09 ben devlet hastanesinde doğum yapacağım ve doğumhane hemşiresi arkadaşımın dediği, İlk kıyafet İç zıbın alt üst bir takım şapka bir tane bez eldiven çorap battaniye. Diğerleri dökülüp saçılıyor diyor. Yanıma fazlasıyla aldım ama hemşire çantasında bunlar var.
DNZMHMHT a-z09 ilk dogumumda ozeldeydi ama hastanenin kendine ait kıyafeti yoktu o yüzden 5 li hastane çıkış 1 adet bez alt içinde 1 adet zıbın ve orta bı ince battaniye vermiştim yazdı. Ama şimdi kısmet olursa yine aynı özel hastane ama taşındı ve kendini büyüttü doğumda kendi amblemleri olan 5 li hastane çıkışını giydiriyorlar isterseniz odaya gelince degisirsiniz dediler. Battaniye de ince bitsne veriyorlarmis. Hemşireye birşey vermeyeceksin dediler doğumum kısmet olsa ocakta olacak
a-z09 Leylaaa_46 ya ben 11′li hastane çıkışı aldım ama çok diyorlar abartılı diyorlar onu katma diyorlar hani ne yapmam gerekiyor
[silindi] a-z09 kuzum 11liyi kendin hastaneden çıkarken giydirirsin olmazsa. Hemşireye 5li versen yeter
Gamzeacis a-z09 Bnde onlu almıştım içinden hemşireye verilecekleri koydum kalanını evde giydirdim tamamen tercih meselesi 5 Li alıp ayrı battaniye almak istemedim
Leylaaa_46 a-z09 11li çok olur ona yazilanler şekilde talim yapıp vereceksin . Ellerinde altında fazla olmasın . Yanında dursun hastanede gerek olabilir
a-z09 [silindi] bazı insanlar onu kat bazıları onu katsan abartılı olur diyorlar ben de hangisini yapacağını bilmediğin için en iyisi buraya sorayım dedim çok teşekkür ederim
[silindi] a-z09 benim de ilk doğumum olacak ama kız kardeşimin doğumunda yanındaydım tecrübeliyim 🤣 iç zıbın, alt üst takım, eldiven şapka 1 tane bez çorap ve ince penye battaniye koydum. Bunlar hemşireye verilecekler. Yanıma da yedek 2 tane hastane çıkışı aldım biri 7li. Bir de alt üst pijama takımı, yelek ve kalın battaniye koydum canım
Melisa2907 a-z09 ben tercih meselesi olduğunu düşünüyorum. Bütçem olmasına rağmen ben devlet hastanesini tercih ettim bununda sebebi o para ile çocuğuma daha kaliteli yaşam sunabilmek. Bence birazda insanların tercihi, özel hastanede rahat olduklarını düşünüp tercih ediliyor.
a-z09 Melisa2907 benim kuzenim devlete doğum yapmistı sağlam girdi çıktığında yoğun bakımına aldılar bir kaç gün geçtikten sonra vefat etti o yüzden biraz korkuyorum
a-z09 Melisa2907 bide ben ilk aylarda devlete gittim senin bebeğin ölmüş almamız gerekiyor dediler eşim kabul etmedi başka hastaneye gittiğimizde sapa sağlamdı
dika Melisa2907 devlet hastanesinde resmen size acı çektiriyorlar başka birşey yok normal doğum için benim gördüklerimi görsen hak verirsin asla normal doğum için devleti tercih etmezdiniz sezeryanlik birşey görmedim ama normal berbat gerçekten
portakalsekeri2 Peki sizi nerde giydiriyorlar kendimiz için de kıyafet indirmek gerekiyor mu doğumhaneye
Gamzeacis portakalsekeri2 ben özelde doğum yaptım odada hazırlandım doğumhaneye kendime eşya almadım odaya gelince sadece üstümü giydim
Makbule_ portakalsekeri2 kızımın doğumunda orda gitdirmemişlerdi şimdi oğlumu doğurdum kendime hazırlık koymamıştım doğumanede giydirdiler ikisi de özel ama farklı hastane
twn_babymom a-z09 başınız sağolsun normal mi sezeryan mi olmuştu kuzeniniz ve doğumda nasıl sıkıntı yaşanmış 🥲 Allah ailesine sabır versin