Aylisan Aslaninannesi_ huysuz__ banada bakın lütfen kızlar 🌸
Defnemome AyeGlKarabulut İnşallah benim de bir kızım var 14 haftalık hamileyim birde erkek olsa güzel olur önce sağlık 💞
Prenseslerim_ melike1-2 öncelikle masAllah subhanallah bu nasil keyifcilik ayyyy yavrum yaaaaa bence erkek bu pasa geliyor pasaaa
melike1-2 @huysuz__ iki kızım var gönlüm erkek istiyor ama yine kızım olursa da asla üzülmem hayırlı evlat olsunlar inşallah teşekkür ederim 🌸🌸
huysuz__ melike1-2 haklısın olmayanı ister gönül, gönlünce olsun inşallah 🥰zaten doğduktan sonra kız erkek fark etmiyo sevgide değişen olmuyor, can ciğer hepsi yeter ki sağlıkla gelsinler, ömürleri güzel olsun🥰
AyeGlKarabulut huysuz__ doktor kız dedi haftaya kesin belli olur dedi bende açıkçası ilk başta bacak arasında sallantı gördüm Dr dedi cinsiyetini görüyorum söyleyimmi dedi adama erkek dedim yok kız dedi sonra bacak arasına baktı üç çizgi var emin olamadım o sallantıda yumurtalıkla pipi gibi gelmişti uzun bişe değildi ama bilemedim iki oğlum var onları 11 haftada öğrenmiştim neyse yinede detaylıya kadar bişey almam 😂😂 umudun bittiği yerde gelmiş felan dedi Dr biraz emindi ama inşallah sağlıkla gelsin huysuz__