Rojin__321 minikelebek_ bence testi tekrarlahttps://mutluresim.com/images/2024/12/06/1iqPks.jpgbenimde böyle çıktı
minikelebek_ Akseec ay umarım öyledir çok teşekkür ederim 9 haftalık hamileyken 9 eylülde bebeğimin kalbi durmuştu kürtaj olmuştum inşallah yine tekrarlanmaz
minikelebek_ Rojin__321 silik görünüyor sanki ama erken gebelik testi yapsanız daha net çıkar gibi benim yaptığım erken gebelik testi sonra en önemlisi kan vermek tabi ama ben dayanamayıp 4 gün önceden yaptım
Akseec minikelebek_ kiyamam gecmis olsun canim insallah gonlunden gecen olur ama bariz kirmizilik var var gibi geliyo bana gonlunden geceni versin rabbim🤲🏻🌸
Rojin__321 minikelebek_ valla bende 6.gun öncesinden yaptım erkende yaptım 2 tanesini yaptım belirgin çıktı 2 tanede çok yok gibi çıktı bide bunu yapım dedim
irem-16 minikelebek_ canım hiç de bozuk gibi durmuyor. Benim de aynen bu şekildeydi ve 24 haftalık hamileyim şuan. Hemen git bir hastaneye ve kan tahlili ver. ❤
minikelebek_ ezgickm şuan yok ama pazartesi tekrarlicam inşallah  Şuan bu şekilde