Hasret18ayaz İki gündür kasıklarımda belime vuran bir ağrı var aşırı şiddetli diyemem ama beni korkutuyor gaz sancısı gibi ama gaz kasıkta olmaz bilemedim kanamam vs yok başına gelen var mı
Pinar0711 Hasret18ayaz bendede kaç haftadır var, normal sanıyordum doktora gittiğimde tonus var dedi ( azerbaycanlıyım sizde ne denir bilmiyorum tonusa). İlaç yazdı
biizaaa Hasret18ayaz ay korkma korkma hatta ben de bugün düşündüm böyle başlık açsam mı acaba diye ama hemşireler 15. Haftaya kadar her şey normal dedi yani yine korkarsan gel ama tedirgin olma dedi rahim bebeğe alışmaya çalışıyor ama sen yine de ayaklarını yüksekte tutarak uzan ağır şeyler yapma
Meltemanneolsun Hasret18ayaz ya 1 ay olmuş sorali ben de şimdi 10. Haftadayim ve onun için post acilmis mi diye bakıyordum. Nasıl oldun peki benim de var kasiklarimda gaz sancısı gibi ama baya bı sancıyor. Korktum açıkçası
biizaaa Hasret18ayaz bilmiyorum benim de ilk gebeliğim iki kaybım var bu yüzden çok tedirginim ama sakin kalmaya çalışıyorum çünkü normal diyorlar, ikinci gebeliğin olsa bile her gebelik kendine has
Hasret18ayaz Meltemanneolsun çok şükür kızım gayet iyi 14 haftaik olcaz birazdan hala ara ara kasık ağrılarım oluyor ben cinsiyetle alakalı bagdadtirdim oğlumda yoktu ama doktorum rahim büyüdüğü için oluyor dedi
Meltemanneolsun Hasret18ayaz sevindim canım inşallah bende de bir şey yoktur patlayacakmis gibi sanki sancıyor