GirlandBoy_Mom Kızlar devlet takipliyim 12 .haftada falan doktora gitmeyi düşünüyorum en azından cinsiyetini gösterir (inşallah) bizim burda hastane randevu veriyor ikili test için ama kaç hafta sonraya veriyolar bilen varmı ve en geç haftaya kadar yapıluyor
huysuz__ Gulizar50 4 kız 🥰😍🤩😘 Allah esirgesin bahtları güzel olsun inşallah. Bi tane de erkek nasip olsun iki duyguyu da tat inşallah 🤲🏼❤️
Gulizar50 huysuz__ insallah doktor yanılmış tutu e Buda erkek olur diyorum acayip zor hamilelik ama yeter artık kendime kesin çözüm bulmam gerek daha 26 yaşındayım sanki hep dpguracakmıssım gibi hissediyom
huysuz__ Gulizar50 aa çok gençsin, eğer düşürnüsen yine uzun bi süre dinlendir kendini ,bu yaşta 4 çocuk zor bedenin için🤍
Gulizar50 huysuz__ spraille kaldım canım ama Bilmiyom nasıl korunma yöntemi alıcam tek başıma da olmuyor malesef
Eceunverkanra Leyla_lala Merhaba, 11.haftada kesin olarak mi soylediler acaba? Benim doktorum kesin olmamakla birlikte pipi goremedigini ama yine de erken oldugunu soyledi bi heveslendim de. Sizin nasil oldu acaba paylasabilir misiiniz benimle?
Leyla_lala Eceunverkanra tabikide ben 11 haftalıkken gittiğimde takipli olduğum doktor değildi memleketteydim göründüm doktor tam net demedi sadece dedi ki bebeğin görüntüsünü kıza benzetiyorum dedi vucudunu başını vs die sonra kendi doktoruma gittim 16 haftalıktım oda kıza benzetiyorm dedi kendisini tam göstermemesine rağmen sonra bende detaylıda tam öğrendim
yarenuludag EgeF35 Bana herkes erkek annesi gibisin vs dedi cildim güzelleşti hatta karnımda erkek bebek karnı gibi ama tabii bunlar hurafe, en son detaylıda çıktı işte meydana kız olduğu 😂🩷
EgeF35 yarenuludag ama ole deme ya bazen hurafeler tutuyor gibi bilimsel bir aciklamasi yok ama alttan alttan bazi kisilerde belli ediyor tabi herkeste bir degil 😂 bakalim bu hafta bir daha kontrolum var neler olucak ve cikolata visne suyuda icsem hic rahatini bozmuyor ne yapsamda kipirdasa bacak arasini tamamen acsa diye dusunuyorum 😂
ilbilge_ haftada gördü emin olmak için 12. haftayı bekledi doktorum, 19. Haftadayız değişme yok. Fetal de yaptırdım, kız.
gulzaadee Abilikardesli 16. haftada kesin kız olduğunu öğrendim 20.hafta detaylı da da tamamen emin oldum. 12. haftada başka bir doktor erkek demişti ama büyük ihtimalle kordon bacak arasında falandı
Eceunverkanra Leyla_lala Çok teşekkür ederim cevabınız için🙏🏻 Tabi gonul once saglikli olmasini istiyor ama bir oglum var bir de kizim olmasini cok istiyordum insallah doktorum yanilmaz nasip saglikla gelsin bebeginiz🌺