Abilikardesli Kızlar cinsiyeti erken öğrenipte değişmeyen var mı? Yoksa sadece ben mi erken öğrendik ? Özellikle kızı olanlara soruyorum.
GirlandBoy_Mom Abilikardesli benim görümcem tam 12 . Haftada öğrendi canım kızı olacağını devlette öğrendi bide ben çok geç öğrendim kızımı 4 veya 4 buçuktum kendini saklıyordu miniğim az daha doğumda öğrenecektim😂😂
Busetacir Abilikardesli doktorum 14+4te söyledi ama muhtemelen önce gördü. Ultrasonografisi iyiyse görüyorlar ama 12den önce görmeleri çok zor cinsel organ gelişimi tamamlanmamış oluyor. Belki keseden tahmin ediyorlardır bilemiycem
Sudetmlk Abilikardesli 12.haftada kız olduğunu öğrendim 16. Hafta kontrolümde daha da net kız olduğu belli olmuştu 😌
Ates06 @Abilikardesli 11. Haftada öğrendim kız şu an 17. Haftadayım çevremde en erken ben öğrendim herkes şaşırdı 🤣
Abilikardesli Ates06 bende 13 haftalıkken öğrendim herkes erken öğrenmişsin dedi değişir dediler şüpheye düşürdüler. Eşimde o hastanede çalışıyor eşimin isteği üzerine doktoruma gidiyorum çünkü işinde gerçekten çok iyi
Abilikardesli GirlandBoy_Mom benim arkadaşımda aynı doktorda 12 haftada öğrendi ve kızı var şuan ki asla yanılmaz diyorlar doktorum için
GamzeeeYigittt 17 haftalıktım kıza benziyor dedi doktorum. 18. Haftada detaylı ultrasonda kesinleşti. Şuan 39. Haftaya girdik🙏🏻
Abilikardesli GamzeeeYigittt maşallah ne güzel. Doktorumda ikili taramada yani 13 haftalıkken söyledi bacak arası boş kız bu dedi. İhtimal vermediğine göre cinsiyet te değiştirmeyeceğine göre içerde kesindir 😂
Abilikardesli Busetacir 13 haftalıkken ikili taramada öğrendik canım emin olmasa söylemezdi diye düşünüyorum
GirlandBoy_Mom Abilikardesli allah herkese öyle doktor nasip etsin 🤲🤭bazı doktorlar çok merakta bırakıyorlar ben devlete takipliyim 1 ay süreyle kontrole çağırıyorlar kızımda artık dayanamayıp acile gittim karnım ağrıyor diye ozaman söylemişti kıza benziyor diye😅
Abilikardesli Sudetmlk bizde 13 haftalıkken öğrendik herkes erken diyince endişeye düştük ama eşim dedi doktor yanılmaz hastanenin en bilinçli ve iyi doktoru ayrıca emin olmasa söylemezdi
Sudetmlk Abilikardesli zaten doktor bacak arası boşluğundan ve kemik yapısından hemen anlayabiliyor iyi bir doktor diyorsunuz bence yanılma payı yok içinizi rahat tutun ☺️
Smr28 Bende 12 haftalıktım öğrendi kız olduğunu ama doktor yüzde doksan dedi bir hafta sonra tekrar gel net söylerm dedi
GirlandBoy_Mom Abilikardesli ay dimi bunda da öyle yapıcam söylemezlerse 😅😅 11 haftalık olunca randevum var inşallah bi tahminde bulunur çatlarım yoksa😂🤭