Nisbaral 75 lik yüklemede Açlık 87 birinci tokluk 154 çıktı ikinci tokluk veremedim istifra ettim, doktorum diyetisyene git dedi tedbirli ol dedi, baska doktora gittim şekerin yok 75 lik yüklemede sınır 180 senin iyi cıkmıs dedi
babyiscoming_ Nisbaral evet benimde referans değeri 180 den az olmalı diyor benimde 153 çıkmış, 3.kan henüz çıkmamış o da 140 dan aşağı olmalıymış doktoruma yazıcam sonuçları çıksında
babyiscoming_ Cheryy1 130 olan neden kırmızı ile yazılı 140 tan az normal kabul ediliyor diye biliyorum. Benim çok şükür temiz çıkmış
Cheryy1 babyiscoming_ referans degerine gore sanirim bilmiyorum ki 🥴 zaten bu degerlere görede şekerim varmış
Cheryy1 babyiscoming_ çok şükür sevindim senin adına valla diyete girdim normalde ne tatli yerim ne cok yerim kilo bile almadim cok max 2 3 kilo ilerliyorum ama isin icine diyet girince aksama kadar yemek dusunesim geliyor 🥲
babyiscoming_ Cheryy1 senin 1 saat olan yüksek çıkmış canım ve ilk açlıkta biraz yüksek sanırım çok geçmiş olsun
babyiscoming_ Cheryy1 28+1 deyim ben +10 kg ile devam valla iştahım çok çok açık ama bende dikkat etmeye çalışıyorum ipin ucunu bırakırsam fena kaçacak yoksa yinede canım tatlı falan isterse hayır diyemiyorum yiyiorum🫣
Cheryy1 babyiscoming_ bende 27+6 3 kg aldim tatli seyleri çok severim normalde ama hamile kaldigimdan beri yiyemiyordum midem almiyor cok cok arada 1 tane cikolata yedim oda nadir 😊 birazda buna güvendim acikcasi hem tatli seyleri yiyemiyordum hem cok kilo almadim kesin gebelik şekeri cikmaz dedim ama iste cikti 🤷🏻♀️