Brlgry Salmanc BL7120 Salıncak-Eğlenceli Dostlar biz bundan aldık çok fazla fiyat vermek istemedim kullanıp kullanmayacağımız malum belli değil sallanması şarkıları ses yüksekliği ayarlarım gayet güzel haftaya görücez bebeğim sevecekmi 🤷♀️🤗
Cerenora Salmanc Canım ben bunu kullanıyorum çok memnunum beşiği boşuna almışız🤣🤣Anne yanı beşiği olarak kullanıyorum sürekli. Hafif eğik moda alıyorum bizi izliyor. ilerde de koltuk gibi kullanırım diye düşünüyorum. Hem de fiyatı çok uygun.
Polo Salmanc ben sallanan veya titreşimli almadım Aynı bunun gb ama titreşimi yok. Manuel sallıosun Bu bile yetiyo dediler. Bide acayip zamlanöş bondiglar Ekim kasım gibi 160lı fiyatlardaydı :/
Lil Salmanc ya bugün Yen'i çocuğu olmuş (20 günlük-6 aylık arası) kaç kişiyle konuştuysam asla düşünme direk al dediler olmazsa olmaz listemizde dediler. Ama bi arkadaşım özellikle mutlaka tam olarak yatabilenlerden al dedi genelde onda uyuyormuş beşiğe daha hiç geçirememiş. Reflü yatağı vs hep boşa almışız dediler. Tam yatanlardan derken mesela tiny love gibi al 4moms gibi alma dedi, tam yaraladığımda derin uykuya geçemiyor benimki dedi.
Salmanc Lil tiny love da fiyatına göre iyimidir karar vereemwmiştim . Jokerdeki beşik uygun geldi paylaştım yukarda linkini
Duygu07 Ben üç çocuğu olan bir arkadaşımın tavsiyesiyle tiny love aldım. Henüz kullanmadım ama kullanışlı gibi duruyor. internette videoları var zaten ordan inceleyebilirsiniz. Annem de tam içine uygun inçe bir minder dikmiş onu da koydum çünkü kendi minderi çok inçe gibi geldi bana ama genel olarak o incelikte oluyor ana kucakları. Reflü yatağı gibi çok az hafif eğimi de var.