15 Kasım Cuma Eurofinse genomwide geniş paket için kan verdim 22 Kasım Cuma sonucum çıktı. Doktorum yerli firma intergen ve Amerika ya gönderilen panorama önermişti. Ama ben araştırmalarım neticesinde Eurofins ye karar kıldım. Bütçe olarak hepsinin arasında uçurumlar yok panorama daha pahalı sadece tim firmalar arasında. Benim konuştuğum Ankara merkezli intergen 12.900 tl, Fransa ya gönderen Eurofins 400 Euro, Amerika’ya gönderen panorama 500 dolar dedi fiyat hep bu bantta gördüğüm kadarıyla. Yerli firmalarda cihaz güvenilirliği açısından ben emin olamadım tabi bu tercih meselesi. Eurofins’in merkezini aradım bölgeme bakan temsilcinin numarasını istedim öyle iletişim kurdum çünkü doktorum da broşürü olmadığı için kendim ulaştım. Eurofins çok ilgilendi benimle çok sismatikler. muhasebeyle ayrı, kan almayla ayrı hemşire, sizle iletişim kuran temsilci de ayrı ayrı üç kişiyle iletişim kurduk organizasyonları çok iyiydi sözlerinde de durdular her şey tık tık ilerledi. Sorduğum sorulara hep net cevaplar aldım. Sağlıkla kucağınıza alın evladınızı 🙏🏻 bazı firmalar hakkında forumlar da kötü yorumlar okudum forumların altını üstüne getirin içinize hangisi sinerse ona yaptırın stresli bir süreç zaten içinize sinen yer olsun 🙏🏻