Nurrrr10 busrasya maşallah peki 37 de sancılarınız var mıydı bana 41 e kdr bu bebiş gelmeyecek hissi veriyor 😅
Siyahzadee busrasya peki ultrasonda yanılma payı sizdede oldumu acaba bana ilk kızımda 3200dedi 2800 yakın doğdu ikinci kizimdada 37+5ken 2740 dedi acaba yanılma payı daha az çıkma oluyormu bu arada ilk kizimla ikinci kızımın doktoru farklı
busrasya Nurrrr10 ya benimki kanaldaydı zaten her an gelebilirdi sancılarım bel ağrım çok artmıştı 37den sonra özellikle akşamları yürümeye bile zorlanıyordum ama normali bekleyemedik biz tüp bebek olduğu için doktorum sezeryan önerdi o yüzden seseryanla oldu doğumumuz
busrasya Siyahzadee 38+2 de ultrasonla kontrol etti tekrar ama boy kilo söylemedi sürpriz olsun dedi canım 37+0da da işte 3030 çıktı bence yanılma olmamış bizde veya çok az olmuş ama aynı doktor arkadaşıma 37de 2700 anca doğar demişti 2500 çıkmış 37+0da bebek kilosu 3100 doğdu onunki de 38+3 de
MeerveS Benim doktorum tahmini kg söylerken 500 g aşağısı veya 500 g yukarısı olabilir demişti tahmini bir kg söyleyebiliyorlar çok kafanıza takmayın sağlıkla alın kucağınıza🙂
Siyahzadee busrasya Ya o zaman benim inşallah yanılma olmaz 38+5 de sezeryan olucam inşallah 2700 bile yeter