Dmrts0106 Kızlar benim iğnemin 8. Günü erken gebelik testi yaptım poziti Çıktı ama iğne etkisindenmidir yoksa gercekten pozitifmi aklım karıştı
ilaydarabiaoz Dmrts0106 çatlatma iğnesinde en temiz sonucu 12. Gün alırsınız 12.gunden sonra iğne etkisi gecer o yüzden beklemelisiniz
Gmom_ Benimde bugün 8.günüm negatif gördüm şurada bekleyelim başına gelen varsa bizi bilgilendire bilir mi
Betbet98 Kızlar bir şey sormak istiyorum, çatlatma iğnesini ne sebeple kullandı doktorunuz? Yumurta kendiliğinden büyüyüp sadece Çatlama sorununuz mu vardı? Yoksa ekstra ilaçla yumurta büyüyp ekstra çatlama iğnesi mi vuruldu aydınltır mısınız??
Gmom_ Betbet98 benim çocuk tutunsun diye yapıldı yumurtam 20 mm ulaşmıştı rahat çatlasında rahat tutunsun diye
Dmrts0106 Betbet98 benimde doktorum famera kullandırttı sonra muayenede yumurtam olgunlaşınca iğneyi vurmamı söyledi herhangi bi sıkıntım yoktu çok şükür sadece gebeliği hızlandırmak için bu ilaçları yapmamı istedi
Betbet98 Gmom_ faydasını gördün mü canım, kendiliğinden de çatlıyordu ama riske atmadan iğneyle mi çatlatıldı
Betbet98 Dmrts0106 femara kullanırken kistleriniz var mıydı acaba? Femara ve catlatma iğnesiyle sonuç aldnızmı
Dmrts0106 Betbet98 hayır yoktu kistlerim ikinci çocuğu istiyordum ama 4 ay denedik olmadı dr gittim doktor bana sorun yok sadece yumurta kaliteni arttırmak için famera vericem kullan dedi kontrole giderkende yumurtam gelişmişti iğne ile çatlattı ve sonrasında bi hafta hergün ilişki dedi biz 10 gün falan değerlendirdik hergünü
Betbet98 Gmom_ ayyy hadi inşallah kuzummm cok mutlu oldum🥹🥹🤲🤲 Allahıma şükürler olsun, 2 günde bri kan vermen lazım yükselişi görmen lazım