ibcmom kızlar ben 12 agustosta regl oldum 16 sında bitti. haftamı baslangıc gününe göre mi bitişe göre mi hesaplıcam?
kardelenimm ibcmom adetin başlangıç gününden hesaplayacaksınız. 12 ağustos 3 aylık falan oluyor sanırım
ibcmom kardelenimm gidiyorum ama reglimi sorunca 16 agustos dedim, baslangıc mı bitis sormadı o da. burda forumda görünce anladım
kardelenimm ibcmom hıımm anladım ultrasonda da çıkıyor ama kaç hafta olduğunuz :) ilk gebeliğim de bende böyleydim yaa sizinde ilk gebeliğiniz mi 🥰
ibcmom kardelenimm evet ya, hic bisey anlamıyorum 😂 ultrasona bakıyorum kafa dediğim yer poposu cıkıyo 😂 alttan muayene olmuştum 6.haftada o zamanki günüme göre uygulamayı ayarladım. ordan devam edeyim dimi
kardelenimm ibcmom valla benimde kafamı karıştırdın şimdi😂😂 bence sen bir dahaki muayene de doktora sor çünkü ultrasonu baz alıyor onlar net olsun 🥰
cglgkdnz ibcmom son adetin ilk gününden hesaplama yapılır 16+5 haftalık hamilesiniz doktorunuza söyleyin günceller 4 aylık hamilesiniz bende 31.08 14 haftalık oldu bugün tam
Seraymesut sevaldqn1 bir şey danisa bilir miyim Ben Kasım 1 de adet oldum birde 16 sında oldum şimdi 1 Aralık geçti olmadım 16 sında mi olurum birde yumurtlama sizce hangi tarihe bakmam gerek