Dilemma Gunaydin kizlar.Pazartesi doktor randevum var ama yine de burada sormak istedim.Doktorum”bebegin hareketleri azalirsa haberleselim”dedi ama aksine bebegimin hareketleri cogaldi,kipir kipir.35.haftamdayim,normal midir ?
Yenianne6161 Dilemma bende senle aynı haftadayım evet normal hareket etmezse sıkıntı 😃😃 36 dan sonra iyice yavaşlar dediler kasılmalar vs
Fundaaaaa Dilemma normal 🫢 hareket etmezse problem geçen hafta çabuk hastaneye gel aç ol yeme içme yatış verebilirim diye çağırdı doktorum hareketleri azaldı diyince aklımızı başımızdan aldı resmen 😂 ama iyimiş hanfendi çok şükür eğer hareket azaldıysa suyu azalmış olabilir boynuna kordon dolanmış olabilir yada tansiyonun yüksekse etkilemiş olabilir en tehlikelisi dedi çok şükür herşey normaldi haftaya da yatışım var şükür
Dilemma Yenianne6161 iyi bari icim rahatladi.Sanki artik cikmak istiyor gibi dusunmustum ben de 😁 saglikla alalim bebislerimizi kucagimiza insallah 🤎
Yenianne6161 Dilemma evet, ama bi yandan da mecbur. 28. Haftadan beri suyu az bizim bebisin doktor riske atmayacağını 40 haftaya kadar normali beklemeyeceğini söyledi bende riske atmak istemedim