Esayyy977 Anneoluyorumhello bende 4+1 im canım çarşamba kan vermiştim 8 çıkmıştı yarın sabah kontrolüm var bakalım kaç olmus beta heyecanlıyımda biraz uyuyamadım 🙃
Anneoluyorumhello Esayyy977 Sağlıkla mutlulukla kucağımıza alırız inşallahh ben de bugun gideceğim tekrar kan vermeye bakalım iniallah güzel ilerlemiştr betalarımız 🤲🏻
Esayyy977 Anneoluyorumhello tabiki canım kan verdim değerim daha küçüktür diye tahmin ediyorum bakalım bekliyorum doktorum ameliyattaymış
Esayyy977 Anneoluyorumhello kan verip çıktım canım ameliyat uzun sürecekmiş sanırım sonuca göre mesaj atarım doktora artık
Anneoluyorumhello Esayyy977 ben de şimdi çıktım keseyi gördük gibi çoook minik bişey vardı keseye benzıyor dedi doktor kan verdım öğleden sonraya çıkacal bakalım
Esayyy977 Anneoluyorumhello hayırlı olsun betan kaç oldu acaba senin benimki bugün daha 41 olmus çarşamba 8 di daha çok minik kuşum keseye bi 10 günüm var gibi cuma tekrar kan vercem inşallah
Anneoluyorumhello Esayyy977 evet şükür size folık asit verdımı doktor bana bişey demedi yarın tekara gidecegım o zaman soracağım
Esayyy977 Anneoluyorumhello yok canım benim kullandığım vardı zaten folidays erken başlamıştım ben doktor da bişey demedi yarın neden gideceksin ?
sulee97- 7+3 , mide bulantısı hiç bir şekilde yemek yemiyorum abur cubur ile besleniyorum , göğüslerim fena ağrıyor birde herşeye ağlıyorum psikolojik olarak iyi hissetmiyorum 🤦🏻♀️
Eda42_ Hseda- Şuan bu yazdığınız bana çok umut oldu bende geçen hafta 6 haftalık kese var bebek Yok boş gebelik olabilir dedi alttan bir hafta sonra gideceğim hanı bilmiyorum ne düşüneceğimi her zaman içimde umut var ama Allah’ım korktuğumuza uğratmasin inşallah senin için de benim için de hayırlı güzel haberler alırız bizim gibi umut bekleyen herkes için inşallah herşey yolunda gider hayırlı güzel haberler alırız Amin amin amin 🤲🏻🤲🏻
Hseda- Eda42_ yarın için zeki şahinoğluna randevu aldım 5 te gitcem artık Leyla oldum belirsizlikten Rabbim hakkımızda hayırlısını sağlıklısını nasip etsin
Yseminn Eda42_ canım senin tam 6+0 mıydı gittiğinde ben de dün keseyi gördüm haftaya perşembe bebeği görmek için çağırdı tam 6+3 olacak ama görmeme ihtimalim var sanırım