Jessica Mrb kızlar 20+1 günlük gebegim bugün kızımı görmeye gittik çok şükür çok iyiydi Rabbime şükürler olsun 🙏🙏🙏 sonra sağlık ocağına gttik aşı için kolum çok ağrıyor kizlar olanlar var mı varsa kaç gün sonra geçti ağrıniz 😭
Firdess Jessica benim ilk gün ağrım olmadı ama hemşire buz koymamı söyledi ertesi gün olacak ağrıyı azaltır dedi dediği gibi ilk gün buz uyguladım ikinci gün çok az ağrım oldu
NurdanHakan Jessica kolunuzu ıslatmayın banyo yapmayın üstüne yatmayın ve dokunmayın bunlar ağrıyı fazlalaştırıyor Harici bu aşı okulda olduklarımız gibi dayanılmaz yada ağrısı yüksek bi aşı değil dayanamıyorsanız doktora danışın
mlssrn Benimde çok ağrımıştı romatizmAl ağrı gibi parmaklarıma kadar vuruyordu ama şükür 1 günde geçti ikinci dozda hiç ağrımadı😊 inşallah geçer bir an önce geçmiş olsun🙏🏻
scl Kızlar ben şehir dışında olacağım için sağlık ocağına gidemicem 21 haftalıkken anca gidebilirim 21 haftalıkken aşımı olsam sıkıntı olur mu sizce? 20. Hafta şart mı
NurdanHakan Jessica bana sıkı sıkı tembih etti Ve ne ağrım ne sızım Oldu iki doz oldum ikisindede bişi Anlamadım bi Arkadaş Pos açmıştı aşıdan sonra banyo yapıp ateşlenip Acile gitmişti İnternetten gene bakın ama banyo yapılmaması gerekiyor
zlemAtAcar Jessica ben bugün ikinci dozu oldum. İlk doz aşımda sadece biraz Ateş basmalarım oldu. Onun haricinde Ağrı'm olmadı. İnşallah ikinci dozda sorunsuz geçer🙏🏻
Ahmedinannesi Jessica aynı durumdayım bu sabah aşı oldum çok ağrım var uyutmuyor bile o derece😫parol ya da minoset içebilirsin dedi aşıyı yapan kadın ya da soğukla buzla rahatlatabilirsin dedi..bi de 26 şubat ta tekrar gel ikinci dozunu yapacağız dedi😞
Jessica Ahmedinannesi aynen öyle cnm ya bnde Şubattin 26 da gdcem iyi var hala agryr ne yapalım bunada şükür bebeklerimiz için geçmek zorundayız 🙏🙏🙏