Symozmn İyi geceler arkadaşlar 14 haftalık hamileyim ve inanılmaz derecede diş ağrısı çekiyorum acaba hamileyken diş tedavisi olan varmı aramızda😏 Varsa süreci nasıl ilerledi yardımcı olursa çok sevinirim
20212025 Symozmn bnde 32 haftalık hamileyim dünden beri dolgulu Dişim ağrıyor napicami bilmiyrm. Dış doktoruna randevu yok
Beknn24 Symozmn Bende dis agrisi cektim ve antibiyotik tedavi uyguladim kadin dogum doktorumdan onay alip disciye gidip antibiyotik almistim cekilmesi de antibiyotikten sonra cekiyolar
fairytale_ Symozmn 23. Haftamda doktor ıznıyle kanal tedavı yaptırdım cekımde yaptırmam lszımdı ama dıs doktorum cekımı onaylamadıgını söyledo dogumdan sonra yaparız dedı
Kubraasat Benimde bugün başladı diş ağrım 16 haftalık hamileyim bende 🤕 doktorum daha gazla ilaç kullanmanı istemiyorum demişti kan sulandırıcı iğne, coraspirin,vitamin ve magnezyum kullanıyorum. Sabahtan beri parol bile içmedim 😞
SinemSK Bir kaç gün önce bende buraya diş hakkında yazmıştım. Benimde yirmilik diş çürümüş ve apse yapmış. Doktorum antibiyotik içebilirsin gel yazayım dedi ama gitmedim. Sirkeli tuzlu suyla gargara yapıp günde en az 4 kere fırçalıyorum ciddi anlamda azaldı geçmek üzere
Gulsahkaya36381 Karanfil yagi ise yariyor hamileligimin başından beri dis agrisi cekmis biri olarak söylüyorum bunu ihmal etmeyin enfeksiyonun bebege antibiyotikten daha cok zarari var emin olur zaten hamileikte kullanilabilen antibiyotikler yazılıyor dis tedavisine gelince de kadin dogum doktorunuz onay verdigi bir kagit veriyor dis hekimleri o sekilde islem yapiyor başka turlu yapmıyor
Symozmn @Kubraasat o ilaçları bende kullandım doktor bana suanlın diş tedavısı olmazsın demişti hamileliğin başlarında ama suan ağrım git gide artıyor Allah yardımcımız olsun 😢
Symozmn @SinemSK denerim bakalım Salı günü kadın doğum doktoruna sorcam eğer yaptır derse hemen gidip yaptırcam
Symozmn @Gulsahkaya36381 yağı nasıl kullanmam gerekiyor en azından doktor eğer izin vermezse tedaviye karanfil yağını denerm
Gulsahkaya36381 Symozmn kulak pamuguna bir iki damla damlatin agriyan yere koyun yutmayin sakin uyusturuyor direk