• Öneri
  • Kedili Evde Bebek🐈👼

Bizde de 6 kedo var. Daha doğum yapmadım ama çok cana yakınlar sadece birbirleriyle kavga ediyorlar 😂 bakalım nasıl olacak doğunca

Hicrettt benimde kedim 2 yaşında eve misafir çocuk geldiginde hemen saklaniyo eğer çocuk sakinse yanına gelip kendini sevdiriyor, misafir bebek geldiğinde önce inceliyor sonra bebeğin yanında durmak istiyor hep ama bende depresyona girmesinden çok korkuyorum

Hicrettt canım hiç kötüyü aklına getirme inşallah iyi olur bebiş doğduktan sonra ilgini ihmal etmediğin sürece bence sıkıntı olmaz benimde küçük ırk köpeğim var çok sıcak kanlı bi köpek . Geçen bi bebeği kucağıma aldım sevdim bu sefer oda iki ayağının üstüne kalktı benide kucağına al diye. Bende ikisine nasıl bölüneceğimi düşünüyorum çünkü maysa’m neyi sevsem kucağına al yapıyo aynı kıskanan ablalar gibi 😂

Bende 13 haftalık hamileyim vr evde 6 tane bristsh kedim var nasıl olacak nr yapacağım hiç bilmiyorum. Zor bir dönem beni bekliyor. Kedilerimden vazgecemiyorum🥹🥰

Benimde 4 yaşında british cinsi erkek kedim var eşime daha düşkün oğlum 9 aylık hala yanından geçer sevdirmez kendini şurda bir aydır öyle normalde olduğu yere bile gelmiyordu ilk zamanlar hastalandı strese girdi sürekli kustu kabullenemedi normalde çok ürkektir eve yabancı gelsin saklanır çocuklardan korkar ama alışması çok uzun sürdü

Hicrettt benimde 2.5 yaşında sarman bir kedim var benden başka herkesten nefret ederdi bebeğin ilk 1-2 ay yanına yaklaşmadı hatta benimle bile mesafeli durdu bu sürede ama bende pes etmedim bebeğime gösterdiğim aynı şefkati onada gösterdim bebeğin eşyalarını kullanmasına izin verdim şimdi oğlum 8 aylık kedimle çok iyi anlaşıyorlar hatta hergün aynı yatağı paylaşıyorlar 😊😊😊

Hicrettt merhaba benim kedim bebekten sonra gelmişti o yüzden iyi anlaştılar benimkide british zaten kanki olayım derdi yok birbirlerine zarar da vermezler oldukca da severler bende şimdi sanırım 2.ye gebeyim bakalim buna nasıl tepki verecek çok merak ediyorum.

İlgiyi esit sekilde verirsek bir sorun olacagini dusunmuyorum🥰 kedim henuz dogmamis bebegimin kiyafetlerini falan ütülerken gelip kokluyor,ustune yatiyor.Dogduktan sonra da bebegimi koklamasina izin verecegim , bence alismasi daha kolay olacak

Hicrettt 2 kedim ve 5 yavruları var 😂 2 bebeğim var 3. De haftaya aramıza katılacak kedilerim 3 yaşında hemen hemen bizimle hiç işleri yok hep çocuklarla beraber çocukların koynuna girip yatıyorlar falan bebekliklerinden beri öyleler bizimde british bluepoint çok seviyoruz o hallerini 🥲

Benimde 1.5 yaşında British kedim var ilgi seven bir kedi kıskanır mı bilmiyorum cana yakın ama misafir gelse yanına gelir oturur kendini sevdirir. Umarım iyi anlaşırlar

Benimde ablamın kedisi vardı yurtdışına taşındılar bana bıraktı giderken 1 haftadır bizim evde alıştı bize ama eve gelen yabancılardan korkup saklanıyor ilk başta bizdende saklanıyodu sonra alıştık tabi birbirimize . Benim arkadaşımda ya bebeğe alerjik bi durum olursa yada senin sürekli bir bağışıklığın yok falan dedi ama bilmiyorum kıyamıyorum onada. Şuan 2. Kızıma 33 haftalık hamileyim umuyorum ki bir sorun yaşamayız yaa . Bebekle kedimizi çok başbaşa bırakmayı düşünmüyorum ama alışsınlarda istiyorum yabancılık çekmesinler çok uysaldır sakindir aslında

Hicrettt benimde toy poddle köpeğim var 4 aylık . 12 haftalıkta hamileyim aynı korkular bende de var

Benim de scottish longhair kızım var❤️ genel olarak insancildir misafir gelince onlarla oyun oynamak ister sevdirir. Geçen arkadasimin bebeği geldi ben severken uzaktan baktı ☺️ bı zarari olmaz bence zaten o da benim çocuğum

Hicrettt kedileri çok seviyorum, o kadar tatlı hayvanlar ki, ama maalesef tüyleri vs beslenme olsun uğraşacak vaktim yok 2. bebeğimi bekliyorum tüylerinin de zararı olduğunu düşünüyorum aslında uğraşsam her türlü temiz bakılır ama 2 çocuk + kedi benim için çok zor ama bekarken, 4 kedi bakıyorduk bahçemde abimle beraber çok güzel bi ev yapmıştık onlara ben evlenince arkadaşım sahiplenmek istedi ona verdik şuan hala ondalar çok sevimliler.😍😍

Hicrettt Bizimde kedimiz var ve henüz 4 aylık. Süreci daha sağlıklı götürebilmemiz için ne yapabiliriz? Bende bu hususta endişeliyim. 2 aydır bizimle ailenin bir üyesi gibi artık. Ama bebek geldiğinde bu sıkıntılar oluşmaması için ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Eğer bilgisi olan varsa beni aydınlatırsa çok sevinirim.

Hicrettt iyi düşünün iyi olur inşallah benim de bir oğlum var ve birde blue point kızım var. Kedim 2 buçuk oğlum 3 buçuk yaşında. Şimdi birde 33haftakik hamileyim kızım gelecek bakalım ne olacak bilmiyorum. Oğlum da biraz haşin seviyor kedimi ama yinede sabırlı davranıyor ona karşı. Onun haricinde diğer çocuklardan köşe bucak kaçıyor

Bende 33 haftalık hamileyim. Evde 1 yaşında british long hair erkek kedimiz var. Eşime çok bağlı hep onu takip eder onunla oynamak ister. Misafir sevmez çocuklardan da nefret ediyor. Bu durum beni de endişelendiriyor çocuk olunca nasıl tepki vericek bilemiyoruz. Ama hep iyi düşünmek istiyorum. Çünkü her ne olursa olsun ondan vazgeçemeyiz o da evin bi bireyi ve çocuğu. İnşallah uyum içinde yaşarlar tek temennim bu 🤲

Hicrettt hiç bir şey olmaz sadece dışlandığını hissetmedin mesela bebek kucağınızdayken onu da alın. Ya da bebek uyuduğunda onlarla ilgilenin. Bebekler tüylerini ya da kuyruklarını çekmediği, tekme atmadığı sürece hiç bir hayvan bebeğe zarar vermez

DilekK-A asla vazgeçmeyin zaten. Bizimde 6kedimiz var ilk bir yıl yatak odasına sokmamayı düşünüyoruz. Başka yapacak bir şey yok