Almira_ TgceDfne çocuk odası da dahil olmak üzere her şeyi hazır bebiisimin. Her şeyi yıkandı kurutmaya atıldı, mis kokulu kıyafetleri giyilmeyi bekliyor 🌸 çantamı da hazırladım..iki gündür adet sancisina benzer bir şey var ozellkle sağ kasığımda. Vajinal enfeksiyon var korkuyorm erken doğar diye. Yan duruyor bebiş ama alt tarafta çok fazla agirlk da var iki gündür
TgceDfne Almira_ Oh süper benimde her şey hazır çantası hariç 🤭 ama kıyafetleri yıkayıp ütüledim çanta hazırlaması çabuk olur diye düşünüyorum. İnşallah zamanında gelsin sağlıkla 🙏🏻🤍
Almira_ Pinar06- ay benm de 33+1 ilk aylar makat gelisliydi şimdi aylardır yan duruyor 😵💫 secde pozisyonu vs deniyorum yok, dönesi yok. İnsallah zamanında doner
Boviee0 TgceDfne Merhaba 35 haftayız çantalar vs her şey hazır ve aynı sorun bende de var mide yanması gece uyuyamama sağdan sola dahi dönerken zorlanıyorum 😞
TgceDfne Boviee0 Bende öyle maâlesef ki canım uykuya tam anlamıyla geçemiyorum birde sık lavoba sorunu oluyor artık 😒🤭
ftmaErn TgceDfne 33 haftalık olduk bu hafta yıkayıp ütüleyip herşeyi hazırladık hastane çantasınıda hazırladım 38 de beşiğini kurup hazırlarım diye düşünüyorum bakalım geceleri uykum çok bölünüyor dönmekte zorlanıyorum bide bel ağrım ve miğde yanmam oluyor
TgceDfne ftmaErn Benimde sırtım ağrıyor canım geceleri midem çok yanıyor elma yiyorum biraz olsun rahatlatıyor. Benimde bir hastane çantasını hazırlaması kaldı bakalım 🌼😊
dika Almira_ dediğiniz gibi adet sancısına benzer ama biraz daha yüksek bi sanci sırt ağrısı var bebek bir yere toplanıyor ve orada kalıyor ve kasıklarda ağrı ve rahminizden aşağıya doğru bir baskı sanki lavabonuz gelir ama yok şiddetli bir baskı benim öyleydi gittim nts baktı sancı çıkıyor ama açılma yok dediler sonra üstüne bebek de ters döndü daha da kötü oldum sizin ki de devam ederse bence bi doktora gözükün
Almira_ dika anlattıklarınız bende de var ya 😵💫 bu persmwbe kontrol var nstye alırlar. Bakalm bende sancı çıkacak mı. Zamanında gelir insallah bebisler
Poncikler TgceDfne aynn öyle benim de belim ağrıyor bazn artıyor ağrı ve sırt üstü yatmak sakıncalı diye biliyorum ama bzn 5dk yatıyorum geri dönüyorum mecburen
Dimple7 TgceDfne son 52 gun:) 32+4teyiz, alisverisler tamam ama yikama utuleme canta hazirligi yapmadim, besigini de kurmadik. Sanki yaparsam hemen dogururmusum gibi geliyor
TgceDfne 00Sevdanur Midem benimde yanıyor canım akşamları elma yiyorum elma biraz rahatlatıyor geç de olsa uykuya geçebiliyorum elma yiyebilirsin sende. Sağlıklq gelsin minikler 🤍🌼
00Sevdanur TgceDfne ne elma ne soda ne başka birsey valla bende iki gündür tahin deniyorum valla bir tatlı kaşığı azıcık acısını alıyor gibi ama sonra yine devam
TgceDfne Brcuburci Bir tane lcw den aldım bir tane de bir dükkandan aldım ikisinin de önü düğmeli olarak aldım emzirmesi daha kolay olsun diye 🌼
Merve-dmr Brcuburci kendime trenyoldan Miss Dünya Lissadan 3 takım aldım lohusa takımı çok beğendim güzel geldiler hastane çantamada Hemşireye verilcek 5’li hastane çıkışı birde ince battaniye koydum Eksra 2 adet daha bebek için 5 li takım koydum 10 adet bez 1 adet ıslak mendil 4 adet ağız mendili 2 adet çorap Yedek bir ince birde kalın battaniye koydum Göğüs pompası Göğüs pedi Pişik kremi Biberon Emzik Kendim için iki adet lohusa takım 2 adet çorap 2 adet iç çamaşırı 1 adet emzirme sütyeni Ped Kozmatik malzeme koydum Havlu koydum Birde terlik o kadar evim yakın olduğu için fazla koymadım hiç bir şeyi yetmezse eşim alır zaten 🥰
Nsaltun dika benimki hiç dönmedi hep makattaydı daha süre var bakalım,insallah hayırlı,saglıklı dogumlarımız olur.hangi sehirdesiniz,cinsiyeti nedir bebeginizin
dika Nsaltun Amin inşAllah dediğiniz gibi daha zamanı var döner tevekkül Allah 🤲🏻 Siirt’te yaşıyorum bebeğim de erkek siz hangi şehirdesiniz ve bebeğinizin cinsiyeti nedir
TgceDfne Sudenaz_07 Benimde oğlum olacak canım ismi belli mi bebişin 🤍? Yani kızımda ilk gebeliğimde çatı muayenesi olmuştum bunda olmayacağım sezeryan oldu ilk doğumum buda öyle olacak.
TgceDfne Nev95 Amin canım hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım 🙏🏻🤍 ay az kalmış seninde yaklaştıkça heyecan stres artıyor 😊. Benim her şey tamam bir çanta kaldı hazırlanması için beni bekliyor 😂
TgceDfne Almira_ Canım normalde benimde daha geç. Sezeryan olacağım için daha önce oluyor ya doktorumun verdiği tarihi yazdım ben. Normal doğumu beklesek daha geç olacak dediğin gibi 🌼