aleynaozalpp14 Habilim Canım benim hamile olmadan önce saçlarım az dökülüyordu ama şimdi hamile kaldıktan sonra neredeyse her taramada avuç avuç geliyor hamilelikte saç dökülmez diye bir şey yok dökülür ama kişiden kişiye değişir ne kadar döküldüğü
tatlibebegim_ Habilim hamileyken bi tel bile dökülmemişti resmen bianda dökülmesi kesilmişti ama doğumdan sonra kafamdan bi saç topluluğu daha çıkıyo sandi avuç avuç
Hryedz Habilim hamılelıkte saclar gurlesır derler nedenı kullanılan vıtamınınler ama vucudunuzda vıtamın yetersız ıse elbette dokuluyor hem sac gurlesmesı hemde dokulmesını deneyımlemıs oldum🫢
Htcrmzn16 Ben 17 haftaligım saçlarım avuç avuç gidiyor boşluk lar oluşacak resmen 😭 bir çaresi yokmu acaba bu dökülmelerin gebelikten kaynaklı bende kide önceden böyle dökülmez di hiç
Zuhal_Y Hryedz hormonal sebeplerden ya dokulur yada dokulmesi durur. Ne vitaminler kullnamistim dokylme oluyordu hamilelikte durdu. Kesinlikle hormonal sebepler .vitaminlerin de katkisi vardir elbet ama buyuk dokulmeler hormonal