anonim384 kızlar 2.5 haftadır hapşırınca ya da çok güldüğümde çiş kaçırmaya başladım 18+1 haftalığım çok utanıyorum ama bu durumu erkenden ben mi yaşıyorum merak ettim
Bebekmert anonim384 yalnız degilsin 22 haftalık hamileyim bende oksurunce hapsirinca kaçırıyorum sürekli çamaşır degismekten bıktım utanılacak bir durum değil gayet normal eşim bana gülüyor sidikli oldun iyice diye ama yapacak bir şey yok 😂
mrvcermeli anonim384 normal canım merak etme üçüncü gebeliğim 26 haftalık hamileyim devam kacirmaya 🤣🤣
Iraz anonim384 ayağa kalkar kalkmaz cisim gekiyor 18 haftalıgim ve sol tarafında taş gibi birşey var bebeğim kasığımda sanırım ya napcagimi şaşırdım kaşık agrilarimda oluyor ara ara bazen çamaşırın zaten hep ıslak peçete ile idare ediyorum bugün ve hep uzandım inan cnki sabah temizlik yaparken baya ıslandım uzanırken bile cisim gekiyor ya nolcak böyle
12betul Emin ol hepimizde aynı canım 34. Haftadayım hem pet takıyorum hem peçete koyuyorum ki anca rahat edebileyim diye .. 18 haftada bebek göbekten aşşağıda zaten o yüzden idrar torbana baskı yapıyordur ondan dolayı da gayet normal .