Helinsevim Hanımlar eşime doğum günü ve sevgililer günü için hediye almak istiyorum ama hediye almak konusunda iyi değilim , fikir verir misiniz 💞🥰
TKumsall Helinsevim ben yıldönümü hediyesi tıraş makinesi aldım geçen çok beğendi çocuk gibi sevindi saç sakal burun vs her başlık var içinde öneri olsun☺️
annesim220508 Helinsevim bir site var deneyim hediye edebiliyorsun bende eşime teknede kahvaltı deneyimi hediye ettim iki kişilik beraber gidicez . Hamile olduğum için başka şeylere dahil olamadığım için onu seçtik. Mesela hoşuna giderse silahla atış var uçak simülatörü var motor sürüşü var genelde de hep iki kişik şeyler
Hicrettt Helinsevim Ben parfüm aldım, eşim kokulara çok önem verdiği için 🤭 bence mükemmel hediye herkesi mutlu eder 😂
melegim_0822 Helinsevim erkeklere hediye almak gerçekten çok zor. Bende geçen sene eşofman takımı almıştım baya sevinmişti sonraki sene de yüzük aldım eşim ağır yüzükleri takmayı sever. İhtiyacina ve beğendiği şeylere göre seçebilirsin🌸
Helinsevim TKumsall teşekkür ederim canım benim de aklıma gelmişti ama evde var diye geçen doğum gününde peşin peşin dedi sakın alma diye 🥴
TKumsall Helinsevim varsa gerek yok tabi giyime hevesliyse giyim tarzına göre bisiler olabilir saat olabilir ayakkabı olabilir benim eşim çakmak konusunda da çok hevesli Zippo olsun resimli işlemeli çakmaklar olsun yani ilgi alanına yönelik bisiler çok mutlu ediyor onları bize bu olmaz ya gibi gelsede seviniyorlar bizim gibi 😅
Helinsevim TKumsall 😄 valla eşim balık tutma meraklısı birde arabalara merakı var başka pek bu hobisi yok
TKumsall Helinsevim balığa benimkide heves etmişti gemici izne geldiğinde olta almıştım ucuz biseydi kıyı oltası ama gittiğinden beri elinden düşürmedi herkes kullanmak istiyormuş oltasini 😅😂 balık hassas nokta galiba erkeklerde 😂😂
haniferesko Ben anne sütünden tesbih yaptırmıştım. Büyük oğlumun elimde ilk kesilmiş saçı vardı. Küçük oğlumda 7 günlüktü hastaneye yatmıştı. Onun elimde sadece göbek bağı vardı. Boncukların içine koydular. Değişik bi hediye düşünürseniz eğer 🤷🏼♀️
Helinsevim haniferesko ilk kez duyuyorum çok farklı bir hediye fikri kimsenin aklına gelmez. nereye yaptırmıştınız ?