Leyna Arkadaşlar Medicalpark Karadenizde doğum ücreti ne kadar bilen var mı? 35. Haftalığım yeni taşındık prosüdür hakkında bilgim yok nebahat hanıma randevu aldım ücret nedir yardımcı olur musunuz?
Kubractnzt Leyna arkadasım sezeryanı 2,5 olmustu normal de 1,5 tu sanırım fiyatları en son öyleydi sonra değişti mi bilmiyorum Bende Nebahat hanıma gidiyordum devlete geçtim 🤭
Cigdem61 Leyna bende yıldızlıya gidiyorum 36 haftalık oldum. Ücretleri 2600 demişlerdi sezaryen için. Aynı mıdır bilmiyorum. Umarım bilenler yazar bende takipte kalayım. Nebahat hanımdan memnun musunuz ?
Kubractnzt Leyna Doğum ücreti vermek saçma geldi 😷 bizde ilk defa buraya geldiğimizde oraya tavsiye üzerine gittik ama sonra ben devam etmek istemedim gereksiz yere fiyatlar uçup duruyordu
Cnmltm bende medical karadenize gidiyorum gecen arkadasım soyledi bana normal 1300 prenses dogum 1900 sezeryanı bilmiyorum ama
Heyzil Kubractnzt ben de başka ilden oraya geleceğim sırf yenidogan için çünkü bayburt un yenidoğanı çok kötü imiş. Bana Karadeniz iyi dediler. Bende Bi kesinleşsin doğum yerin telefonla konuşacak doktorum da dolardan olacak
Cigdem61 zkk ktılıyorum. Kaç tane normal doğum yapan arkadaşım pilates odasında bekletildi. Hep yer sıkıntısı oluyor. Bende o yüzden yıldızlı medicali tercih ettim. Doktorumda bakiye akbaş çok memnunum.
HillKse Cigdem61 Doğum fiyatını sordunuz mu acaba 35. Haftadayım haftaya gideceğim kontrole. Öncesinde de sormamıştım ama yeni yıl sonrası zamlı nasıldır bilmiyorum hiç 🙋♀️