minikkcivcivv Kızlar spiralin regl döneminde cok fazla kanamaya sebep olduğunu duydum, korunma iğnesi veya hapı hangisi daha garanti olur sizler ne şekilde planlıyorsunuz hiç bilgim yok😕😕 bilgisi olanlar yardım pleaseee🤩🤩🤩
Minnaksever minikkcivcivv prezervatif artı geri çekilme bi de dua 🤣 ne kadar düşünsem de en sağlıklı yöntem.Allah korusun olursa da artık sezaryende tüp bağlama 🤣
Gunduzanne minikkcivcivv bence erkek korunmalı. İğneler haplar yumurtalıklara ciddi zararlar veriyor asla korunmam
Gulcem minikkcivcivv Tüpleri bağlatmak😀 ki öyle yapacağım istemediğim halde 5 sene sonra spiralim kaymış hamile kalmışım. Garantisi yok yani
Guloo123 Gulcem kac yaşinizdasiniz ve kac çocuğunuz var acaba merak ettim de bende tuplerimi baglatmayi düşünüyorum
deryabilir34 minikkcivcivv ben kanamaya razıyım spiral taktiricam🤣 hem bahanede olur.sali günü doğuma gircem ve doktorunla konusucam artık ne zaman takılması doğru olursa direk taktiricam valla🙂↔️🙄
Gulcem Guloo123 özel hastanede yaptıracağım için sormadım açıkçası. Ancak yasal olarak bir yaş sınırı olmadığını biliyorum. 35 yaş ve üstü yada yeterli çocuk sayısına sahip kişilere tavsiye edilir deniliyor. Bizim vücudumuz bizim kararımız isteğe bağlı yaparlar diye düşünüyorum.
gezentianne Guloo123 Yaş sınırı yok isteyen herkes bağlatabilir arkadasm 28′de bağlattı. Ben 33 ikinciyi dogururken bağlatacağım🥰
Yasemin35 minikkcivcivv benim 3.hamileligim persembe dogumum var tupleri baglatacagim ustune uclari yakilacak ama doktorum oyle seyler anlatti ki bu isin hicbir sekilde tam korunmasi yok. En uygun yontemi bulup hatta birkac yontem birden kullanip dua etmek😁