Melissahappymom Fetal DNA yaptıranlar ve yaptırmayı düşünenler var mı? Kaç haftalıkken yaptıracaksınız?
Ask2108 Melissahappymom 10. Haftamda yaptırmıştık. İyi ki yaptırdık erken teşhis daima önemlidir. Hamileliğimiz boyunca herşeyi bilerek ilerlemek en güvenli olanı.
gunesveguney Melissahappymom 10+3 te yaptıracağım bende yapılabiliyor dediler sorun olmaz sanırım bu haftada yaptırmak
gunesveguney Ask2108 10+3 te yaptıracağım bende yapılabiliyor dediler sorun olmaz sanırım bu haftada yaptırmak değil mi siz bir sorun yaşadınız mu yetersiz DNA vs gibi
Meliok Melissahappymom seninle aynıyız ben de 10+6 haftalığım pazartesi günü doktor randevumuz var fetal dna için görüşmeyi düşünüyorum 💓😅
gunesveguney Meliok 10+3 te yaptıracağım bende yapılabiliyor dediler sorun olmaz sanırım bu haftada yaptırmak
Meliok gunesveguney yok yok olcağını sanmıyorum bende yaptırcam yarın kan almaya gelcekler. Hangi firmada yaptırcaksın
gunesveguney Meliok eurofins de yaptıracağım 🙏🏻 sen hangisinde yaptıracaksın inşallah hayırlı sonuçlar alırız