2bebek-41 Ebrucar sonucumuz bugün geldi çok şükür Rabbime temiz geldi Allah im güzel haber bekleyen herkese nasip etsin 🤲🏼♥️
Ebrucar 2bebek-41 yaa çok sevindim yeni gördüm kusura bakmayın bebişten sonra happy kidste daha aktif oluyoruz ister istemez. Rabbime şükürler olsun sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah uzun sağlıklı güzel ömürler diliyorum hepinize 🥰❤️
Aselimmmmm Ebrucar bende aynı şekilde hemen hemen aynısını yaşadım. .. ama zorunlu sezeryana alındım ben . .. gözümü ilk açtığımda dilimde bebeğim iyi mi kelimesi ve iyi dedikleri zaman oh şükür değişim… Sanırım hiç unutmayacağım bir anı
Ebrucar Aselimmmmm yaa çok sevindim gözünüz aydın olsun 🥰🤍 evet o duyguyu çok iyi biliyorum dünyalar benim olmuştu eşim bebeğimiz iyi dediğinde 🥲 şükürler olsun rabbime.
Aselimmmmm Amin teşekkür ederim, şu doktorların mecburi olsa da varsayımları yüzünden doğuma kadar insan kaygilaniyor .. 2.. hamileliğimde buna maruz kalmayacağım inşallah tecrübeli olaraktan:) 💕 sizin de gözünüz aydın sağlıcakla büyütün bebişinizi 💕💕
Ebrucar Aselimmmmm evet ilk çocukta daha çok korkuyor insan herşeyden. Rabbim ikinciyi de sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Çok teşekkür ederim amin cümlemiz sağlıkla büyütelim inşallah ❤️🥰