zeyneepppp ben geçen sene 2 aşılama yaptırdım maalesef olmadı 8 9k gibi bir para verdim toplamda işleme zaten ücret almıyorlar ilaç parası yani raporluydum ben işte 900 prim günü 3 yıllık evlilik şartı 40 yaş sınırı bu şartlara uydugum için raporlu oldum tüp bebek tedaviside bu yıl ocak ayında başladım Şubat’ta adet oldum gittim 15 gün kadar ilaç kullandım iğne göbekten her gün fitil ve hapta vardi gün aşırı kontrole cagiriliyorsunuz ne kadar büyümüş kaç yumurta olmuş ona bakıyorlar sonra yeterli cm e gelince yumurtalar çatlatma iğnesi kullanıyorsunuz 24 36 saat arası yumurta toplama anestezi altında topluyorlar eşinizden örnek alıyorlar labaratuvar ortaminda birlestiriyorlar haber veriyorlar ilk hafta benim 20 toplandı 13 embriyo oldu ben o gün 27k verdim işleme sonra çok yumirta toplandığı için dinlendirme oldu Mayıs’ta transfere gittim ilk yıl için 10500 dondurma parası istediler onu verdim ve transfer işlemi için 17700 verdim transferden önce çok gitmedim ilk fitil ve hap kullandım transferden sonrada progesteron düşüktü tahlilde ben 12 hafta boyunca iğne fitil ve hap kullandım onlarda yaklaşık 20k tutmuştur sadece iğne haftalık 1200 tlydi ben göbekten olanı tercih ettim kendim vurdugum için daha konforlu geldi bu şekilde