Yagmurakks 38+1 haftalık hamileyim bugün bir his var içimde hatta dün geceden beri bir his var doğurucam gibi hissediyorum biran şu boşalacak hissi var şuanda da hafif hafif sancilar girip çıkıyor. 😊😊 sizler dogum yapmadan önce hissetiniz mi?
secilertu Yagmurakks 39+6 oluyorum ama doğuramayacağım gibi hissediyorum 😔 sadece yalancı sancılarla geçiyor günler sonum ne olacak çok merak içindeyim 😊
HaticeAlaahin Yagmurakks doguranlari bilmem de 37+4 olduk ne belirti var ne his 😂 karnim asagi bile inmedi benim gibi tembelse gelmek istemeyebilir
GlayKo Bende 38+1 im biran önce doğsun istiyorum sürekli kasılma oluyor bir kaç gündür karnım sertleşiyor inşAllah 40’ı görmeyiz 🤧
Marria Bende 37+5 hiç doğurmayacakmışım gibi 😆 neler yapıyorsunuz hurma yemeye squat hareketi felan yapmaya başladınız mı 😒
Marria Yagmurakks valla etkili olduğunu söylüyorlar normal doğum için bende hiç bir şey yapmıyorum hiç sancım felan da yok hiç öyle hissetmiyorum da 😃😃 ama 38 de gelsin diyorum 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
momof3 39+1 de sabah nişanım gelmeye başlamıştı tabii tam anlayamamıştım o zamanlar ama herakde nişan bu diyordum.Eşime söyledim sadece oda güçlü ol takip et kendini demişti.39+2 de akşam sancım başlamıştı 15 dk da bir geliyordu,annemle eşim vardı çay içiyorduk.”Aaa yok yine yalancı sancıdır” diyip gülüyorlardı.Görürsüniz siz ben doğuracam diyordum gülüyorduk falan 😅 O gece saat 3 ‘e kadar uyuyamadım uyku tutmadı.Duşa girdim temizliğimi yaptım,bebeğimi sevdim onunla konuştum.Son gecemiz olduğunu hissetmiştim.Sonra mışıl mışıl uyudum.Ertesi gün sancılarım 5 dk da bire indiğinde doktorumu aradım hemen gel dedi.Lahvaltımı yaptım hızlı hızlı giyindim annemede haber bekle çantaları alın haber verirsek dedik 😂 Gittik ve 4 cm açılmam vardı yatışım yapıldı 3 saat Sonra Doğum yaptım 💕 Elhamdülillah.Ben son gecem olduğunu hissetmiştim.Tabii bir de sancılarım olduğu için 🙈 Hayırlısıyla kucağınıza alın insallah 💕
Yagmurakks momof3 ani kramplar ve sancilar girip çıkıyor ama belime aşırı derece de canımı yakacak şekilde kramlar giriyor nefesim kesiliyor şimdi