Elifcvk Merhaba arkadaşlar ben 7 haftalık hamilemiyim ama hiç bir belirtisi Yok sadece göğüslerde hassasiyet var. Var mı benim gibi anne adayı🙄
Sila7166 Elifcvk ben ✋🏻✋🏻✋🏻 17+5 iz Hala bi belirtilde yok ara ara kasik agrisi sadece o bide bel agrisi o da yeni yeni basladi baska migdem ne bulanmaid hic goguslerimde bile hassasiyet yoktu adet agrisi gibi hissediyodum her seferinde
Denosis Bende de göğüs hassasiyeti dışında hiçbir değişiklik yoktu ne mide bulantısı ne baş dönmesi oldu
songul123 Elifcvk bulantinin olmadığına sevin diyorlar banada bende çok evhamliydim bir sıkıntımı var diye hep kendimi yıpratırdım olmaması daha iyi en azından ıstediğimiz herşeyi yeyip vitamin alıyoruz kuzum
Denosis Elifcvk 15+4 günlük olduk şu an bile hamile gibi hissetmiyorum:) bünyeden bünyeye şikayetler değişiyor demek ki içiniz rahat olsun bebeğiniz gayet sağlıklıdır 😌
Elifcvk Lami_18 saol canım gerçekten bazen diyorum acaba ters giden bişey mi var die doktor kontrolüne gidiyorum doktorumda dedi çok güzel herşey die ama işte insan taktı mı takıyor🙄
Elifcvk Tubiskaraca geceleri yatmadan süt iç benimde başlarda mide yanmam oldu süt içtim geçti iki gün filan sürdü
mercimekkkannesi Elifcvk tabi canım şanslı hamilelerdensindir inşallah daha 3 ay bitene kadar belli olmaz ama bende de sadece göğüs hassasiyeti vardı 18 haftalığım şükür hala başka dert tasa yok
Elifcvk mercimekkkannesi İnşAllah da olmaz 🧿🥰 bana çevremdekiler 8. Haftadan sonra dediler ama bakalım 🤔