feridelevent_08 Yarın transferimin 5. günü belirtim yok sadece atakta biraz durunca sırtım ağrıyor.. belirti aramıyorum da🌸 Yeni transfer olanlar ne durumdasınız belirtileriniz neler 💕
Onurbanuu feridelevent_08 merhaba postu gorunce cok sevındım hayırlısı olsun hakkınızda 🥰🥰🥰bende cumartesi gunu yumurta toplama gunu olacak nasıl gectı sızın neler yaptınız transfere kadar transfer sonrası ılac kullanıyormısunuz
CansuP- feridelevent_08 göğüslerimde hassasiyet başladı belim ağrıyor ve kasıklarım ağrıypr fakat adetime 2 hafta var bu onunda etkisi olabilir inşallah sonucum pozitif olurda bunlar hamilelik belirtisidir
feridelevent_08 Ertugrulgulcem24 bugün 9.günüm yarın sabah kan vericem test yapmadım cesaret edemedim. Belirti aramıyorum herkesin belirtisi olucak diye bişey yok ama ne bileyim ilk transferimde de hiçbir belirti yoktu bunda da yok sıfır anlamadım hayırlısı 🌸
Ertugrulgulcem24 feridelevent_08 canım benim bnde bu kez oldu hiç korkma güzel haberlerini bekliyoruz 🥰
Morkalpannesi feridelevent_08 aynı şekilde ayakta durunca bel ve karın ağrım oluyordu başka hiçbir belirti yoktu ben de merak etme inşallah tutmuştur kuzum
feridelevent_08 Morkalpannesi ay aminnn 🤲🏻 katil hücre tedavisi uygulandı ilaç kullanıyorum inşallah işe yarar 🤲🏻❤️
feridelevent_08 Onurbanuu amin Allah razı olsun ❤️ anestezili oluyor işlem hiçbişey hissetmiyorsunuz korkmayın. Transfer içinde iğne ilaç kullandım rahim duvarı hazırlı için aşağı yukarı 20 günlük süreç sonrası trasfer zaten .. ondan sonra heyecanlı bekleyiş ☺️ Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın 🤲🏻❤️
Mucizeler_benimle Transferin 8. Günü . 4. Günden itibaren çok nadir kasık ve bel ağrım var. Hatta dün adetimin de 1. Günü korktum ağrım olunca . Şükür olumsuz bişey yaşamadım . İnşallah pozitif sonuçlar görelim hep beraber 🤲🏻
feridelevent_08 Mucizeler_benimle aminn aminn 🤲🏻 morelimi yüksek tutmaya çalışıyorum ama içten içe ödüm patlıyor çok korkuyorum 2.denemem benim Buda kimyasal olucak diye içim bir tuhaf duygularım karman çorman anlatamıyorum
feridelevent_08 Morkalpannesi evet o ilaçtan kullanıyorum. Umutluyum ama bir okadarda ödüm patlıyor Dua edin lütfen ❤️
Mucizeler_benimle feridelevent_08 Rabbim gönlüne ferahlık versin . İnşirah suresini okursan fayda görürsün bu konuda . Benim de 2. Deneme. İnşallah bu son olsun Mutluluğumuzu paylaşalım artık 🥰🤲🏻💕