Haticekalem Kızlar 6 haftalık hamileyim doktora gittim bugün kese göründü ama bebek yok dedi doktor ön gün sonra gel desi buna benzer durum yaşayan var mı?
1234zm Haticekalem canım benimde öyle 12 sinde gidicem bende tekrar kesene kaç mm dedi bana 15 dedi 25 e kadar olmaması normalmiş 25 ten sonra yoksa eğer boş gebelikmiş senin doktorun bu konuda bir şey dedi mi
Papatyaleylaaa Haticekalem ya devlet hastanesine gittiyseniz kızlar cihaz çok eski olduğundan görülmüyor ya da doktor anlamabiliyor bende post açmıştım hatta dr çok olumsuz konuşup Allak bullak etti beni çok şükür bugün kendi dr uma gittim özel kliniğe bebişi de gördüm kalp atışını da içinizi ferah tutun
Eda42_ Haticekalem Bugün bende aynısını yaşadım alttan bakınca kese görüldü boş gebelik olabilir dedi on gün sonra gel dedi bende beklemedeyim Hayırlısı size tam birşey dedi mi
bengonca Bu forumda 10 kadının 4 ü 6. Haftada kese görüp bebeğini göremiyor canım. Stres yapma🌸🌸 Allah’ın izni ile sağlıklı ve hayırlı olan ise sana tutunur o. Bol bol dinlen ve su iç şuan tek yapman gereken sakinxe beklemek 🌸🌸
Esma006 Haticekalem ben yaşadım 8 haftalık iken Bebek kalp atışı duyuldu görmemeniz gayet normal içini ferah tut ❤️